23948sdkhjf

Sfinxen fyldt med COMFORT IP og SmartHome

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

50 luksuslejligheder i ”Sfinxen” på det populære Islands Brygge får behagelig gulvvarme og SmartHome-løsninger fra Pettinaroli

Til sommer kan 50 familier flytte ind i 12 etagers luksus på Islands Brygge i København.

Sfinxen på Islands Brygge får 50 luksuslejligheder med behagelig gulvvarme og SmartHome-løsninger fra Pettinaroli. Installatøren har valgt en IP+ løsning, hvor vi leverer systemet indkodet og opsat.
”IP+ er fantastisk, fordi det giver mig mulighed for at bruge tiden på andre opgaver” – forklarer Sajad Meatham, der er direktør for Flex VVS.

Tårnet med det specielle navn ”Sfinxen” rummer 50 lejligheder med fuldt panorama over Islands Brygge og Amager Fælled. Og de fremtidige beboere kan lune sig med behagelig gulvvarme fra Pettinarolis intelligente gulvvarmesystem, COMFORT IP*. De kan også vælge at gøre hverdagen nemmere med vores SmartHome-løsninger inden for lys- og alarmstyring samt brandsikring.

Pettinaroli fordeler komfortvarmen

Pettinaroli har til byggeriet leveret 58 komplette bundmoduler, som holder styr på rørene til varme- og brugsvandsinstallationer – og sørger for en stabil varmefordeling i alle lejligheder. Bundmodulerne er skræddersyet til projektet for at sikre hurtig og nem installation og optimal kvalitet.

Se alle dine fordele med Pettinarolis bundmoduler ››

Indkodning og opsætning klares med IP+

Flex VVS fra Stenløse har VVS-entreprisen på Sfinxen projektet. For at spare tid og minimere risikoen for fejlkodninger har Flex VVS valgt en IP+ løsning, hvor systemet er indkodet og opsat på forhånd af Pettinaroli. Ved levering skal styreboksen blot monteres til strøm, og rumtermostaterne hænges op.

”IP+ servicen er fantastisk, fordi det giver mig mulighed for at bruge tiden på andre opgaver” – siger Sajad Meatham, der er direktør for Flex VVS.

Han er generelt godt tilfreds med samarbejdet med Pettinaroli.

”Vi bruger Pettinaroli, fordi vi altid får god service og stabil levering. Og så er kvaliteten jo på plads” – forklarer Sajad Meatham.

Læs mere om IP+, hvor du slipper for at indkode og opsætte systemet ››

Øget sikkerhed og komfort med SmartHome-løsning og app

COMFORT IP* er mere end gulvvarme. Via et access point kan systemet kobles på internettet og styres via den gratis app, ALPHA IP. Herfra kan beboerne kontrollere og regulere deres gulvvarme – uanset om de er hjemme eller på farten. Ønsker de en avanceret SmartHome-løsning, kan de vælge at koble lys- og alarmstyring samt brandsikring til systemet.

Beboerne kan endda tilkoble Google Home med stemmestyring til COMFORT IP SmartHome: ”Hey Google, sænk temperaturen i stuen til 21 grader” eller ”Okay Google, sluk lyset på badeværelset”, vil man så høre inde i lejlighederne.

Se de mange SmartHome muligheder med COMFORT IP ›› 

*COMFORT IP er ved dette byggeri leveret som ALTECH V3 IP.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Send til en kollega

0.172