23948sdkhjf

Det bedste arbejdslys til ethvert budget: ESYLUX Light Control

| Medlemsnyhed | Indrykket af Esylux Danmark ApS

Med ESYLUX Light Control ELC har ESYLUX udviklet en styringsteknologi til intelligente lyssystemer med energieffektiv Human Centric Lighting.

Systemerne installeres via plug-and-play, kan straks tages i brug uden programmering og er derfor også egnet til en hurtig og umiddelbar opgradering. ESYLUX præsenterer varianter af styreenheden, som med stikforbindelser nemt kan anvendes til at gruppere enheder i alle størrelser rum

En øget livskvalitet og energieffektivitet er i dag væsentlige krav, når det drejer sig om teknisk modernisering af kontorer, uddannelsesinstitutioner og sundhedsinstitutioner. Med ESYLUX Light Control (ELC) har ESYLUX udviklet en styringsteknologi til intelligente belysningssystemer, som gør det muligt at opnå begge dele.

SmartDriver som intelligent styreenhed
Den centrale styreenhed til systemet er SmartDriveren. Den alene skal bruge en tilslutning til 230 V-nettet. Alle yderligere systemkomponenter som ESYLUX-LED-armaturer til loft og tilstedeværelsessensorer forbindes med den via plug-and-play og strømforsynes på den måde. Programmering er ikke påkrævet for at tage systemerne i brug. De er driftsklare med det samme og egner sig derfor også til en hurtig og umiddelbar opgradering. Systemet fås desuden med et modul, så det efter behov nemt kan kobles sammen med en KNX-bygningsautomatisering (IBI) uden separat gateway.

De tændte systemer genererer et biologisk effektivt lys, der øger velværen, koncentrationsevnen og sundheden. SymbiLogic fra ESYLUX giver i den forbindelse en tilstedeværelses- og dagslysafhængig adaptiv HLC-lysregulering vha. de integrerede tilstedeværelsessensorer. Denne teknologi sørger på den ene side for det rigtige lys på det rigtige tidspunkt, på den anden side sænker den energiforbruget og gør brugen af det biologisk effektive lys særligt økonomisk. Alternativt findes der systemvarianter med en konstant lysfarve på 3000 eller 4000 K.

Perfekt gruppering, varianter til forskellige rum
Systemenhederne, der består af en SmartDriver, armaturer og sensorer, fungerer selvstændigt, dog kan de via stikforbindelser skaleres til rum i alle størrelser med yderligere enheder. En individuel konstantlysregulering til forskellige dele af et rum og et behovsstyret orienteringslys med adaptiv funktion, idet enkelte grupper forbindes via ELC-bussen – også via plug-and-play og derfor med lav risiko for fejl. I alle tilfælde er der mulighed for en central, manuel styring og aktivering af individuelle opsætninger, såvel som sammenkobling og behovsorienteret styring af HVAC-enheder og supplerende belysning. Den overordnede automatisering af grupperede systemenheder fungerer også, hvis enkelte SmartDrivere tilsluttes til forskellige faser eller net.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Esylux Danmark ApS

Kokholm 3A
6000 Kolding
Danmark
Esylux Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094