23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NTI ROUTE – en ny løsning for alle, der arbejder med føringsveje i Revit

NTI lancerer nu et tidsbesparende værktøj, som løfter den tunge funktionalitet bag dimensionering og skitsering af føringsveje i Autodesk Revit. Navnet er NTI ROUTE.

Kravene til modeller stiger
I den nye ydelsesbeskrivelse for byggeri og landskab 2018 er der nu direkte skrevet, at fagmodeller i de første projektfaser skal indeholde ”volumener af udvalgte vandrette og lodrette hovedføringsveje, der redegør for forventede principper for den samlede pladsdisponering”. 

Men med den nuværende funktionalitet i Revit bliver man tvunget til at tilføje mange detaljer for tidligt, og det bliver svært at redigere i den efterfølgende. Dette resulterer derfor ofte i, at der laves skitser, der er afkoblet fra fagmodellen – og resultatet er, at der ikke tages højde for føringsveje. 

Med lanceringen af NTI ROUTE er det blevet muligt for dig nemt og hurtigt at leve op til kravene i ydelsesbeskrivelsen, da vi har samlet både beregning og skitsering af føringsveje i ét samlet værktøj.

NTI ROUTE optimerer modellering på mange områder

  • Gennemfør beregninger hurtigt og med udgangspunkt i data fra modellerne
  • Få overblik over rummene i din bygningsmodel og tilknyt beregningsstandarder til disse
  • Brug de data, der allerede ligger i bygningsmodellerne og generér hurtige forslag til pladsdisponering af ventilation
  • Opbyg og anvend beregningstemplates ved beregning for de enkelte rum på projekterne

 

Et rigtig godt udvidelsesprogram til Revit
Christian Juul Sørensen, der sidder som fagkoordinator indenfor ventilation, energi & indeklima i Orbicon A/S, har været betatester på NTI ROUTE. Han udtaler:

”Programmet håndterer luftmængderne således at manuelt arbejde mindskes, og er super effektivt ved de konstante justeringer, der typisk er tidligt i fasen. Udvidelsesprogrammet gør, at det er hurtigt at beregne luftmængder og få tilføjet generiske føringer, således at der er afsat plads i de tidlige faser. Når man så kommer videre i faserne, er det dejlig let at tilføje kanaler pga. information indtastet i de generiske føringsveje”.

Læs mere om NTI ROUTE her

Deltag på vores webinar de 25. april - og bliv klogere på, hvordan NTI ROUTE kan effektivisere din tid.

Har du brug for flere oplysninger?

Kontakt:

Lars Kanneworff
Telefon: 44 35 07 37
E-mail: lk@nti.dk

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Send til en kollega

0.047