23948sdkhjf

Trænger du til at hvile fødderne og få rørt lattermusklerne på VVS-messen 2019?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Så kig forbi Brødrene Dahls stand i Hal D. Bagerst på standen finder du nemlig Brødrene Dahls scene. Her kan du sætte dig og få et godt grin.

På scenen optræder nogle af Danmarks allerstørste standuppere. Her kan du læne dig tilbage og nyde shows med Thomas Warberg – sønderjyden med de skarpe one-liners og den eminente timing. Carsten Bang – en rutineret legende i den danske stand up branche kan også nydes på Brødrenes Dahls scene. Han indtog scenen første gang i 1991 – og har siden da også været med i en del film og tv, blandt andet filmen om Anja & Viktor - i medgang og modgang. Torben Chris er Danmarks mest uforsonlige brokkehoved og kendt fra TV2 Zulu i programmet Comedy Fight Club. Hans uforlignelige energi og høje tempo kan opleves på nærmeste hold på scenen.


Bo Velling-Theisen – direktør for Marketing & Retail hos Brødrene Dahl fortæller om valget af stand-up på VVS-messen: ”Hos Brødrene Dahl er vores samarbejde med kunderne meget mere end bare at sælge og levere varer.” Bo fortsætter: ”Vi vil gerne give vores kunder et smil på læben og give dem en lille pause fra deres travle hverdag. Vi ser messer som et rum hvor man kan kombinere arbejde og fornøjelse.”

På scenen vil der også være indlæg af en mere seriøs faglig karakter. Glæd dig blandt andet til at høre foredrag om den digitale udvikling, forretningsoptimering og ikke mindst det spændende foredrag Klima – fake news eller cool business.

Se hele programmet for scenen på bd.dk/vvs19


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.109