23948sdkhjf

VVS’19 samler branchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af VVS-messen

VVS’19 samler det største antal udstillere i messens historie og sætter samtidig spot på digitalisering. Det sker d. 8. – 10. maj i Odense Congress Center. Det er gratis at deltage i VVS’19, men det kræver, at du forhåndsregistrerer dig.

 Når dørene går op til VVS’19 onsdag d. 8. maj, står flere end 207 udstillere klar til at tage imod besøgende fra hele landet. VVS’19 sætter dermed udstillerrekord, da det er første gang, at så mange udstillere er samlet under taget i Odense Congress Center.
 
 - Vi har aldrig haft så mange antal udstillere samlet under vores tag, som vi har til VVS’19. I det hele taget tegner messen til at blive endnu en succes, siger messechef Michael Helm.

Digitalisering er i fokus
Udstillerne vil stå klar med produktnyheder, nye løsninger, rådgivning og vejledning på standene den 8.-10. maj i Odense Congress Center. Nogle af nyhederne kan ses på VVS-messens hjemmeside.
 
Det er især digitalisering, som er i fokus hos udstillerne på årets messe. På standene i de fire haller vil der blive præsenteret produkter og løsninger, hvor digitaliseringen af VVS-branchen er i højsæde.
 
VVS’19 går efter at slå besøgsrekorden fra 2017, som var på 9.373 besøgende.

Skal du med til VVS’19?
Du kan stadig nå at tilmelde dig VVS’19. Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at forhåndstilmelde sig her.

 VVS’19 er arrangeret af Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK.

Medlemsnyhed

Indrykket af
VVS-messen

Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
VVS-messen

Send til en kollega

0.094