23948sdkhjf

Vahle deltager i 3daysofdesign med eksklusive trædøre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vahle A/S

Vahle viser eksklusive trædøre til Danmarks årlige design event 3daysofdesign. Udstillingen i Charlottenborg præsenterer dansk møbeldesign heriblandt Vahles arkitektoniske døre - for døren er også et møbel.

Vahle deltager i Danmarks årlige design event 3daysofdesign, der afholdes i København fra 23. - 25. maj. I Charlottenborgs historiske rammer udstiller Vahle eksklusive og moderne trædøre fra serien Nordic Design by Vahle sammen med andre producenter af dansk møbeldesign. Vahle vil vise, at døren kan designes, så den bliver et møbel i indretningen.

 

Døren er et designobjekt

– Hos Vahle producerer vi arkitektoniske døre, der indeholder et designaspekt, som er med til at gøre døren til et designobjekt, fortæller Vahles direktør Ole Mølby om baggrunden for at deltage i 3daysofdesign.

Vahles arbejde med døren som et møbel viser virksomhedens udvikling fra en produktionsvirksomhed til en designvirksomhed, der har resulteret i døren Dinesen FRAMED by Vahle.

 

Trædøre af nordisk design

Vahle udstiller indvendige døre fra serien Nordic Design by Vahle: To døre i henholdsvis eg og valnød fra The Carpenter’s Collection og en Dinesen FRAMED by Vahle dør i Dinesen HeartOak. Sidstnævnte design kombinerer Dinesens eksklusive planker, Lars Vejens prisvindende design og Vahles ekspertise indenfor fremstilling af døre. Denne dør er nomineret til en designpris ved Danish Design Award 2019.

 

Dør af Dinesen planker er perfekt

Trædøren er konstrueret af to massive Dinesen planker med skjulte hængsler, så døren får et enkelt og minimalistisk design.

– Den er i al sin enkelhed en perfekt dør, udtaler Hans Peter Dinesen Dinesens Art Director om døren, der findes i Mejlborg Basement i Aarhus og snart kan opleves i Charlottenborg.

 

Dansk design af ægte håndværk

Med deltagelsen i 3daysofdesign ønsker Vahle at udbrede dørens arkitektoniske muligheder, vise ægte håndværk og demonstrere træets bæredygtige egenskaber.

 – En dør er du i kontakt med flere gange dagligt, og derfor fortjener døren at blive formet som et stykke design af gode materialer, understreger Ole Mølby.

 

3daysofdesign

23. - 25. maj 2019

København

Billetter kan købes på www.3daysofdesign.dk

 

Hotel Charlottenborg

Kunsthal Charlottenborg

Kongens Nytorv 1

1051 København K

Se mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vahle A/S

Fabriksvej 5
8544 Mørke
Danmark
Vahle A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094