23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar energi på byggepladsen

Opvarmning og udtørring er det område, der sluger mest energi under byggeprocessen. Det udgør gennemsnitligt 80 % af det samlede energiforbrug. Og her kan der spares.

En af udgifter under byggeri er forbruget af energi – både til selve arbejdet, men først og fremmest til f.eks. opvarmning og udtørring af bygning og byggematerialer.

Derfor er der penge at spare, hvis man kan nedbringe energiforbruget – og det giver en ny folder gode råd om.

Energiforbrug til byggeprocesser ved opførelse af bygninger svarer normalt til 2-4 års fremtidigt varmeforbrug i bygningen og udgør typisk 0,5-1,5 % af byggesummen.

Men ved at planlægge og styre byggeprocessen kan næsten alle byggeprojekter kan holde udgifterne til energi på under 0,5 % af byggesummen.

Opvarmning og udtørring
Opvarmning og udtørring er det område, der sluger mest energi. Det udgør gennemsnitligt 80 % af byggeprocessens samlede energiforbrug. Og her kan der spares.

Som arbejdsgiverorganisation for bygge- og håndværksvirksomheder, hjælper vi medlemmerne - og ofte alle andre også - med oplysninger og viden, der kan forbedre deres økonomi og ledelse.

Du kan læse mange af de nyttige oplysninger på vores hjemmeside - også selv om din virksomheden endnu ikke er medlem af Dansk Håndværk.

Læs mere om besparelserne her.

Dansk Håndværk
Islands Brygge 26
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76065314
P nummer: 1002479704

Kontaktperson

MF
Morten Frihagen
Direktør
mf@dhv.dk

Send til en kollega

0.048