23948sdkhjf

Optimer din design-arbejdsgang ved at bruge vores BIM-objekter i dine byggeprojekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Roxtec Denmark ApS

Der er en stigning i efterspørgselen på anvendelsen af BIM-objekter (bygningsinformationsmodellering) til vores produkter. Vi har derfor forbedret vores serviceniveau for at imødekomme de stigende krav fra byggebranchen.

Roxtec BIM objekter er nu tilgængelig på roxtec.com/dk

BIM (Building Information Modeling) er en intelligent 3D-modelbaseret proces, der giver arkitekter, ingeniører og byggepersonale indsigt og værktøjer til mere effektivt at planlægge, designe, konstruere og styre bygninger og infrastruktur.

BIM-objekter er filer, der bruges i BIM-softwareprogrammer som Revit, Tekla og ArchiCad. Der er mange filtyper, der kan bruges, hvor de oftest anvendte er Revit-filer. Af den grund valgte vi at oprette Revit-filer i rfa-formatet. RFA-formatet indeholder flere produkttegninger i hver fil (GH-rammestørrelser, forskellige versioner af UG osv.) Vi har frigivet rfa-filer til følgende produktserier:

Roxtec GH FL100 frames

Roxtec GH frames

Roxtec H UG sealings

Roxtec KOS sleeves

Roxtec KOS UG sleeves

Roxtec R frames

Roxtec R UG sleeves

Roxtec RS sealings

Roxtec RS UG sealings

Du kan derfor nu downloade BIM-objekter fra vores hjemmeside. Du vil modtage en e-mail med henblik på at downloade vores zip-fil med BIM-objekter. Zip-filen indeholder Autodesk Revit-filer version 2016.

Download BIM-objekter her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Roxtec Denmark ApS

Huginsvej 3
3400 Hillerød
Danmark
Roxtec Denmark ApS

Send til en kollega

0.094