23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny medejer og driftsdirektør hos Høyrup & Clemmensen

Lars Kent tiltrådte den 3. juni som ny medejer og driftsdirektør hos Høyrup & Clemmensen og bliver ansvarlig for drift, kvalitet og effektivitet.

Lars Kent har livslang erfaring i installationsbranchen dækkende indenfor områderne El, Sikring, Elektro, VVS & Teknisk FM. De sidste 27 år har han været ansat i Lindpro, hvor han har prøvet kræfter med mange forskellige funktioner, senest som Divisionsdirektør for Installation & Service i Østdanmark.

”Udover at være en hæderkronet virksomhed med et godt renommé er Høyrup & Clemmensen en interessant virksomhed med et innovativt mindset. Som driftsdirektør ser jeg et stort potentiale i at være med til at udvikle virksomheden videre, hvor jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring og viden om at drive en succesfuld forretning. Medarbejdere og kunder kan forvente, at jeg har fokus på ledelse med høj synlighed, kvalitet og struktur,” fortæller Lars Kent og fortsætter:

”Jeg kan tydeligt identificere mig med kulturen i Høyrup & Clemmensen, hvor værdier som stolthed, indsigt og samarbejde er i højsæde. Det er en organisation, hvor der aldrig er langt til toppen og beslutningstagerne, og der er en høj anciennitet i alle dele af organisationen. Det betyder, at vi sammen kan have et unikt fokus på at skabe løsninger, som løser vores kunders behov – samt give vores medarbejdere den uddannelse, som sikrer deres og Høyrup & Clemmensens fremtid.”

Lars Kent er 50 år og oprindeligt uddannet elektriker og installatør. Han er født i Storkøbenhavn og bosat i Lejre ved Roskilde, hvor han bor med sin hustru og deres to børn.

Han har en stor passion for biler og motorsport og er samtidig lidt af en teknikfreak i sin fritid. Derudover spiller han floorball og følger med i børnenes interesser i fritiden. 

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515
P nummer: 1003052948

Send til en kollega

0.062