23948sdkhjf

GROHE introducerer nu et bredt sortiment af køkkenvaske der passer elegant til resten af køkkenet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

GROHE præsenterer køkkenvaske der passer perfekt sammen med køkkenarmaturet og det overordnede udtryk i køkkenet – det gør det enkelt at opnå et flot og strømlinet køkken

Med GROHEs udbud af en stor række køkkenvaske kan der findes noget til ethvert køkkenmiljø og enhver smag. Køkkenvaskenes design spænder vidt og i sortimentet er der både mindre køkkenvaske, særligt velegnede til kompakte køkkener, større vaske og dobbeltvaske idéelle til store og rummelige køkkener,  samt køkkenvaske til luksuriøse køkkener.

Man kan altså hos GROHE få lige præcis den køkkenvask der passer til armaturet og køkkenlandskabets stil, man behøver derfor ikke at bruge meget energi på, at finde et stilistisk match.

Køkkenvaskenes egenskaber
GROHEs køkkenvaskserie omfatter nedfældede, planlimede, underlimede og flat-edge nedfældede modeller i otte forskellige designs.

Holdbarhed
Alle GROHE køkkenvaske er fremstillet i rustfrit stål, med AISI 304 (som minimum) eller marinestålet AISI 316 og de er derfor slidstærke mod korrosion og rust - køkkenvaskene fremstillet i marinestålet endda også overfor syre og klor. Kvaliteten er derfor i top.

Teknologier
De fleste af køkkenvaskene er ombygningsbare og kan nemt installeres med GROHE QuickFix Systemet, hvor der er præfabrikeret to armaturhuller.

Med GROHE Whisper præsenteres en køkkenvask med en støjreducerende isolering på undersiden, så man undgår den forstyrrende lyd af rindende vand på en hård overflade.

Køkkenvaskene er fremstillet med en særlig børsteteknik og har derfor en GROHE StarLight belægning der gør overfladen glat, rengøringsvenlig og skinnende.

Hvis GROHEs køkkenvaske har fanget din interesse og du har lyst til at læse mere, så kig her

I den vedlagte brochure kan du finde billeder og informationer om alle GROHEs køkkenvaske 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11