23948sdkhjf

VVS-Grossist tager stort socialt ansvar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Brødrene Dahls Logistiskcenter Randers (LCR) tager et førende løft for det sociale ansvar. Her tages unge med store personlige udfordringer og diagnoser i hånden og bliver ført frem i livet.

”Jeg har fået lysten tilbage til livet.” fortæller Daniel Jørgensen, der arbejder på LCR med pakning af ordre. På tidligere arbejdspladser, blev der ikke taget hensyn til Daniel og de udfordringer han bøvlede med i hverdagen. Daniel har arbejdet flere steder og var skeptisk over for Brødrene Dahl i starten. Han tænkte at det var et sted som de tidligere steder. Men det skulle vise sig, at være det rette sted for Daniel. Hos Brødrene Dahl LCR har Daniel fundet glæden ved livet tilbage, fået venner og oplever et familiært bånd imellem kollegaerne.  Daniel sætter stor pris på, at der hos Brødrene Dahl LCR, er brug for ham. Han har et ansvar og der bliver fortalt hvad der forventes af ham. ”Her tror de på en og så begynder man også selv at tro på sig selv!” Fortæller han med et stolt smil.

Daniel har forinden fortalt om, at han nogle få måneder inden arbejdet hos Brødrene Dahl LCR ikke havde lysten til livet. Men i stedet sidder han nu her og fortæller livligt om, hvor heldig og taknemlig han er, for at han blev givet en chance og at der blev taget så godt hånd om ham.

Jobbet hos Brødrene Dahl LCR har gjort en stor forskel for Daniel. Han er nu en energibombe, der er fyldt med overskud.
Daniel fortsætter med at fortælle: ”Jeg forventede at blive svigtet ligesom de andre steder, da jeg først startede her. Jeg var lukket og gad ikke at involvere mig med de andre. Heldigvis blev jeg bevist det modsatte. Kollegaerne og lederne tog sig så godt af mig. De vil mig det bedste. Jeg bliv mindet om, at der er brug for mig og, at der er andre, der regner med mig. Jeg føler, at jeg gør en forskel. Jeg er stolt af mit arbejde.” Daniel er kommet ind på sin fridag, for at fortælle om sin oplevelse af arbejdspladsen. Det er tydeligt, at Daniel elsker sit arbejde.

Brødrene Dahl har igennem flere år lagt stor energi i, at løfte trivslen for socialt udsatte unge. De tilgodeser medarbejderne og giver dem tryghed. Lasse Halliday, logistikdirektør for LCR udtaler: ”Socialt ansvar har altid været en del af vores DNA. For os giver det dyb mening at være med til at skabe noget, som andre mennesker kan vokse af. Vi ser mennesker vokse for øjnene af os, vi giver dem et fællesskab og et nyt ståsted, som er essensen i, at deres selvtillid styrkes således at de kan tage det næste skridt selv. Grundlæggende gør vi bare det, vi ville ønske at andre ville gøre for os, hvis vi var i situationen.”  

- AE


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.191