23948sdkhjf

Krone Vinduer har som den eneste i Europa fået testet en ny 3-fløjet skydedør med stor succes

| Medlemsnyhed | Indrykket af Krone Vinduer A/S

Krone Vinduer lancerer nu Europas første testede og godkendte 3-fløjede skydedør med 3-lags glas. En model med 2 åbne partier, der kører ind foran hinanden, så døren er 2/3 del åben i modsætning til en traditionel 2-fløjet skydedør.

Den nye, imponerende 3-fløjede skydedør giver brugeren en unik mulighed for at forene inde- og udeliv og derved trække naturen ind i rummet. Den store åbning samt muligheden for at nedbygge bundtrinet til niveaufri, giver brugeren en nem adgang til rummet eller terrassen.

Med den nye skydedør har Krone Vinduer taget kampen op mod traditionelle terrassedøre samt foldedøre, da en skydedør aldrig er i vejen eller optager plads. Tværtimod frigiver skydedøren plads, den er nem at betjene og prismæssigt er det også en fornuftig løsning. Skydedøren kan som øvrige Krone Vinduer produkter leveres i træ/alu eller i gennemgående træ, så den altid kan tilpasses byggeriet og øvrige vinduer og døre.

Den nye skydedør er udviklet og testet til projektmarkedet, hvor Krone Vinduer er kendt for at være en fleksibel og innovativ leverandør til byggebranchen, men skydedøren tilbydes nu også til det almindelige boligmarked. Den testede skydedør fås op til 6000 mm. i bredden og med ekstra højde, så den rammer en fuld etagehøjde på 2700 mm., men døren bliver altid produceret efter mål og tilpasset det enkelte projekt.

Specielt i etagebyggerier spiller tætheden en væsentlig rolle, men også her er Krone Vinduers skydedør en oplagt løsning. Skydedøren overstiger nemlig klart minimumskravet til tæthed på 450 Pa, idet den er testet til en tæthed på hele 600 Pa, hvilket giver skydedøren titlen som Danmarks tætteste skydedør.

Med den 3-fløjede skydedør viser Krone Vinduer sig igen som first mover indenfor udvikling af produkter til byggebranchen. Men udviklingen stopper ikke her, Krone Vinduer er som den første producent i Danmark gået fra 2 til 3-fløjede skydedøre, og det nye mål er en 6-fløjet skydedør.

KRONE VINDUER A/S er en 100 % danskejet ordreproducerende vinduesfabrik, som i mere end 60 år har fremstillet vinduer og døre i høj kvalitet. Krone Vinduer har gennem sparring med ledende arkitekter, leveret facadeløsninger til internationale anerkendte og prisbelønnede bygninger. KRONE VINDUER A/S ligger i Nordjylland i Danmark og beskæftiger pt. ca. 140 medarbejdere. Produkterne forhandles i flere lande.

Kontakt Krone Vinduer på tlf. 9624 2860 for yderligere oplysninger eller læs mere om skydedøren her https://www.kronevinduer.dk/produkter/krone-skydedoer/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Krone Vinduer A/S

Aalborgvej 570, Harken
9760 Vrå
Danmark
Krone Vinduer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094