23948sdkhjf

Elma Instruments gruppen har den 1. juli 2019 købt aktierne i Finisterra AS i Oslo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

Elma Instruments gruppen har per den 1. juli 2019 købt aktierne i Finisterra AS i Oslo. Vi er stolte over, at Finisterra AS og deres team af professionelle medarbejdere nu er en del af Elma Instruments.

Elma Instruments gruppen har per den 1. juli 2019 købt aktierne i Finisterra AS i Oslo. Vi er stolte over, at Finisterra AS og deres team af professionelle medarbejdere nu er en del af Elma Instruments.

Finisterra AS blev etableret under navnet Fly- & Industri- Instruments AS allerede i 1946 og har i mere end 70 år været Skandinaviens førende leverandør af instrumenter til fugt, temperatur, tryk og pumper til kølemiddelindustrien.

Finisterras produktgrupper er klassiske industrielle instrumenter såsom trykmålere, termometre, niveaumålere, industrielle dyser samt fugtighedsmålere og pumper. Finisterra medarbejdere har lang erfaring og omfattende viden inden for deres ekspertiseområ-der. Flere af medarbejderne sidder som faste medlemmer af den norske standard og var også en af initiativtagerne til NS 3511 og NS3512 (fugtmåling i træ og beton)

Finisterra har i mange år undervist i fugtfysik og bygningsfysik til entreprenør-, vurderings- og forsikringsindustrien i Skandinavien. Senest på bygningsfysikdagen 2019. Finisterra arbejder også med udvikling af sensorer og forretningsmodeller i samarbejde med større aktører i Norden. Læs mere her: www.finisterra.no

Elma Instruments A / S har været en af Skandinaviens førende distributører inden for test- og måleudstyr i mere end 40 år og de sidste 10 år også inden for termografering. Elma Instruments er ligesom Finisterra inde i en meget positiv udvikling og ekspanderer konstant. Finisterra er derfor en god match, der perfekt supplerer Elma Instruments 'sortiment.

Elma Instruments som har kontorer i København, Oslo og Stockholm er en del af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger måleudstyr, højteknologiske produkter og løsninger.

Se mere på www.elma.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Billeder & videoer

Finisterra Elma Instruments Signing

Send til en kollega

0.109