23948sdkhjf

Ultrapræcis og brugervenlig fugtmåler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Kombinerer alle fordelene ved hhv. præcis modstandsmåling og ikkedestruktiv kapacitiv måling ét kompakt måleinstrument.

Strenometer ApS har udvidet sortimentet med en ny ultrapræcis og brugervenlig fugtmåler fra tyske Gann Mess- u. Regeltechnik GmbH.

Alle fordelene ved hhv. præcis modstandsmåling og ikkedestruktiv kapacitiv måling fås nu samlet i ét kompakt brugervenligt måleinstrument: Hydromette BL A plus, der er perfekt egnet til bestemmelse af fugtindholdet i opskåret træ (op til 180 mm tykt), spånplader og finer.

Hydromette BL A plus er bl.a. udstyret med en måleforstærker af høj kvalitet og en OLED-skærm. Den nye “ResCap”-målemetode kombinerer modstandsmålingens pålidelighed med den simple kapacitive målemetode.

Når man måler med modstandsmetoden, er der en funktion, som giver mulighed for at vælge mellem mere end 300 træsorter, og en manuelt justerbar temperaturkompensation. Den kapacitive målemetode er hurtig fordi det ikke er nødvendigt at stikke elektroder ind i træet. Det er muligt at korrigere til mere end 50 træsorter, og der kan indstilles grænseværdier hvor en alarm-LED blinker hvis en målt værdi overskrider en grænse.

 Hydromette BL A plus gemmer automatisk de seneste 5 målte værdier og er særlig egnet til forsortering og produktionskontrol. OLED-displayet og en advarsels-LED gør det nemt at aflæse displayet, også i dårligt lys.

 Hydromette BL A plus er en moderne efterfølger til den anerkendte Hydromette M 2050, som i mere end 20 år var et populært valg inden for byggesektoren.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Send til en kollega

0.11