23948sdkhjf

Boligprojekt giver knap 500 studerende svanemærkede boliger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Brødrene Dahl er medleverandør af VVS-materialer og isolering til stort bæredygtigt boligprojekt, hvor næsten 500 svanemærkede studieboliger står klar i 2021 i Lyngby.

Studieboligerne vil som det første byggeri i Danmark blive både DGNB Guld-certificeret og Svanemærket. DGNB er et frivilligt system til evaluering af bæredygtige løsninger som sikrer bæredygtige byggeprojekter fra start til slut. Boligprojektet er igangsat af PensionDanmark og Boligfonden DTU, som har valgt Scandi Byg som totalentreprenør på boligprojektet. Scandi Byg er landets største inden for modulbyggeri, hvor alle 478 boliger bliver produceret bæredygtigt. VVS-grossisten Brødrene Dahl er medleverandør til boligprojektet, og leverer materialer til VVS-installation og afløbsinstallation, fittings og isolering.

”Det glæder mig, at vi har vundet en så betydningsfuld ordre, som understøtter Brødrene Dahls strategi om grønnere løsninger. Det er et stort projekt, hvor vi leverer materialer til VVS-installation og afløbsinstallation og fittings i samarbejde med Wavin og VSH. Derudover så leverer vi isolering i samarbejde med Isover. Alle materialer leveres til Scandi Byg i Løgstør, hvor modulerne som standard bliver produceret Svanemærket, ” fortæller Kent Frederiksen, Salgschef hos Brødrene Dahl.

Studieboligerne bliver leveret i tre etaper, hvor 150 boliger står klar i 2020 og de resterende står klar i 2021 på Lundtoftevej 160 i Lyngby. Det bliver således tæt på nærmiljøet, med nem adgang til DTU. Lokalplanen forventes endelig godkendt januar 2020.

”En grønnere fremtid kræver bæredygtige byggeløsninger. Hos Brødrene Dahl er det blevet en del af forretningen, hvorfor det har stor betydning at vi kan bidrage til projekter som dette. De påtrængende klima- og miljøudfordringer har skabt et hastigt voksende marked for bæredygtige byggeprojekter. Med et projekt af 500 studieboliger i Lyngby, så er det et projekt der kaster lys over hvordan byggebranchen kan finde alternative klimavenlige løsninger og at det ikke nødvendigvis kræver ekstra økonomiske ressourcer,” afslutter Kent.

/Maria Randow 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.078