23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brandmaling til den rigtige pris, i høj kvalitet!

Mange års erfaring med brandmaling, både på værksted og on site, giver høj kvalitet og tryghed til kunderne.

City Group har de seneste 10 år specialiseret sig indenfor brandmaling af stålspær og konstruktioner, dels på fabrikken i Middelfart, og dels på byggepladser rundt omkring i Danmark. På den baggrund er der gennem årene oparbejdet en stor erfaring på området, og ikke mindst har kvalitet, og overflader på brandmalingen flyttet sig markant i takt med udvikling af produkterne og påføringsmetoderne. Læs mere om brandmaling her. 

Skal der males på fabrik, eller on site?

Ofte betaler det sig at få brandmalet på fabrikken i Middelfart, hvor brandmaling bliver påført under kontrollerede forhold, og med det rigtige sprøjteudstyr, tillige med at udvalget af maleprodukter er langt større. Det skyldes at alle typer af brandmaling kan anvendes her, imod arbejder på byggepladsen hvor kun vandige produkter lovligt kan bruges. Derfor vil det færdige resultat alt andet lige, være bedst, både økonomisk, såvel som det færdige resultat.

Tørre, og hærdningsprocessen er naturligvis afgørende for en let håndtering af det brandmalede stål, heldigvis kommer erfaringen også her til undsætning, hvilket betyder at vi kan levere brandmalet stål med en rigtig god og tør overflade.

Som et ekstra tilbud til vores kunder tilbyder vi at udbedre eventuelle stropmærker, og liggemærker når stålet er monteret on site, enten som en del af den samlede pris for brandmalingen, eller som timelønsarbejde til en rimelig pris.

Tillige med brandmaling tilbyder City Group som bekendt også brandisolering med batts, eller hårde brandplader, såvel som brandlukninger. 

Husk, hos os er gode tilbud GRATIS.

City Group Brandsikring - Kvalitet til tiden!

Følg City Group Brandsikring på LinkedIn

City Group Brandsikring A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38628003
P nummer: 1022428493

Kontaktperson

Bjørn Nyrnberg
bn@citygroup.dk

Send til en kollega

0.047