23948sdkhjf

Undgå varige øjenskader med øjenskyl

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Øjenskylleflasker der er dus med EN 15154-4

Øjenskylleflasker er uundværlige på arbejdspladser, hvor øjne kan komme i nærkontakt med farlige kemikalier. Er din virksomhed dækket ind i tilfælde af medarbejderulykker og øjenskader?

 

Hvad kan en øjenskylleflaske?

Øjenskylleflasker kan yde hurtig førstehjælp i tilfælde af ulykker, hvor både kemikalier og din medarbejders øjne er involveret. De er nemlig altid klar til brug. Dine medarbejders øjne skal skylles igennem for at undgå varige øjenskader.

 

Øjenskyl hos DENIOS

Hos DENIOS har vi et stort produktsortiment inden for øjenskyl, som kan opbevares direkte på arbejdspladsen. Vi har både øjenskyl fra PLUM og oculav NIT, og øjenskylleflaskerne kommer i størrelserne 200 til 1000 ml.

I vores sortiment finder du blandt andet øjenskylleflasker i en vægstation til ophæng på arbejdspladsen. Så har du mulighed for at have flere øjenskylleflasker hængende flere steder i virksomheden. Øjenskyl fås som kogesaltopløsning eller ph-neutralopløsning til neutralisering af syrer.

 

Skal øjenskylleflasker opfylde nogle lovkrav?

For øjenskylleflasker gælder den europæiske norm EN 15154-4 (øjenbrusere uden forbindelse til vandforsyning). Sker der laboratoriearbejde i din virksomhed, så skal der være en øjenbruser med vandforsyning. Her er det ikke nok kun at have øjenskylleflasker – dog kan de være gode at have som supplement.

 

Når en øjenskylleflaske ikke er nok

En øjenskylleflaske er altid klar til brug og er nem at anvende. Derudover har vi hos DENIOS øjenskylleflasker, som er ergonomisk tilpasset øjnene. De sørger for, at øjet holdes åbent ved en skylning.

Har du en øjenskylleflaske på 500 ml, så har du til en øjenskylning på fire minutter. Dog er den anbefalede skylletid for et øje 15 minutter. Derfor kan det være en god idé at installere en øjenbruser, der er forbundet med vandforsyning. Så kan øjenskylleflasken fungere som hurtig førstehjælp, inden din medarbejder kommer hen til øjenbruseren.

 

Fyld lageret op med øjenskylleflasker

Du kan fylde din virksomhed op med øjenskylleflasker ved at smutte forbi vores webshop. DENIOS forhandler i øjeblikket øjenskylleflasker fra PLUM og oculav NIT. Så kan du og dine medarbejdere undgå varige øjenskader efter nærkontakt med kemikalier og olier.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

oculav NIT øjenskylØjenskyl 600 mlØjenskyl fra PLUM 500 mlPLUM duoErgonomisk øjenskylØjenskyl

Send til en kollega

0.095