23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den billigste vej til brandsikring

Stor erfaring og kendskab til brandsikringsprodukter på markedet sikrer kunden den billigste pris, hver gang.

Hos City Group Brandsikring hjælper mange års erfaring os til at vinde nye sager, både til gavn for os selv, og for vores kunder. City Group Brandsikring sætter en ære i at udvælge de mest egnede produkter både når det gælder brandmaling, brandisolering og brand lukninger, og dermed sikre den billigste pris hver gang.

Der tilbydes til stadighed nye produkter til markedet, som vi nysgerrigt vurderer i forhold til pris, kvalitet, og lagtykkelser. Det gør at vi har viden om de fleste produkter på markedet, og en nøje indsigt i produkternes egenskaber.

Test og beregninger som ligger til grund for isoleringsmaterialer eller brandmalinger, er ofte foretaget ud fra producentens vurdering af hvilken brandklasse der i fremtiden bliver mest aktuel, 30 – 60 – eller 120 minutter. Derfor vil nogle leverandører f.eks. teste i forholde til 60 minutters brandtid, og herefter beregne sig frem til brandklasse 30, og 120 minutter, andre har måske 30 – og 120 minutter som udgangspunkt.

I sagens natur vil en test være mere sikker end en beregning, og dermed vil lagtykkelsen være angivet mere præcist, hvorimod beregninger altid skal tillægges en sikkerhedsmargin, og dermed unødig store lagtykkelser.

City Group Brandsikring har gennem mange års arbejde med brandsikring nøje kendskab til de enkelte produkter og vi vælger altid de materialer som er mest gunstige til opgaven.

Vi tilbyder ”kvalitet til tiden,” og vi beregner gerne din næste sag i forhold til brandsikring.

Se vores referenceliste her.

Følg City Group Brandsikring på LinkedIn.

 

City Group Brandsikring A/S
Mandal Alle 18
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38628003
P nummer: 1022428493

Kontaktperson

Bjørn Nyrnberg
bn@citygroup.dk

Send til en kollega

0.04