23948sdkhjf

Anti-graffiti beskyttelse i orange farver

| Medlemsnyhed | Indrykket af All Remove Danmark A/S

I et nyt rekreativt område til leg og sport i Middelfart er bl.a. 10 betonplinte blevet behandlet med indfarvet anti-graffiti beskyttelse. Nu matcher de løbebanerne og er beskyttede mod hærværk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE – KLIK HER

I Middelfart har man i de seneste år gennemført et stort regnvandsprojekt, der skal sikre, at regnvandet ikke oversvømmer byen. Ved et skybrud skal regnvandet bremses, inden det løber mod Lillebælt.

Et af stederne, hvor vandet bremses, hedder Aktivitetsskoven – et rekreativt område med løbebaner, trampoliner, legeplads og meget mere. 

Orange urbanbro
I Aktivitetsskoven er der en spændende urbanbro med orange gummibelægning. Broen har bl.a. 10 betonplinte i forskellige størrelser, som løbere fx kan bruge under træningen.  

SE FLERE REFERENCER FRA ALL REMOVE – KLIK HER

For at beskytte de trapezformede betonplinte har All Remove behandlet dem med en to-komponent anti-graffitibeskyttelse. Overfladebehandlingen beskytter betonen mod graffiti, smuds og alger, og indeholder samtidig en orange farve, så de matcher det orange gummiunderlag.

Farve og funktion
Anti-graffiti beskyttelsen i Aktivitetsskoven er endnu et eksempel på, at beton ikke behøver at være gråt og kedeligt. All Removes behandling giver en regnbue af farvemuligheder, og fordi den samtidig er en stærk og modstandsdygtig beskyttelse, slår man to fluer med et smæk.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ANTI-GRAFFITI BESKYTTELSE – KLIK HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
All Remove Danmark A/S

Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Danmark
All Remove Danmark A/S

Send til en kollega

0.11