23948sdkhjf

Gennemsigtighed i byggebranchen er vejen frem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lafuco A/S - specialdesignede glasvægge

Vi har slået et slag for gennemsigtighed i byggebranchen og fået en EPD-deklaration, som gør det nemmere at træffe de rigtige valg for projektejere, der ønsker at opnå de højeste miljøcertificeringer.

Med vores nye EPD-deklaration kan alle få indblik i miljøpåvirkning, ressourceforbrug og livscyklus for vores produkter. Det har vi valgt at gøre, fordi vi i Lafuco ønsker at bidrage til øget gennemsigtighed i byggebranchen, så bygherrer og projektejere altid kan foretage det mest oplyste valg, når de vælger materialer til deres nybyggeri.

 - Der er ingen tvivl om, at byggeprojekter, der stiler efter de højeste miljøcertificeringer som LEED, BREEAM og DGNB, er kommet for at blive. Det bekræfter Lau Raffnsøe, teknisk direktør hos Green Building Council Denmark, der står bag DGNB-certificeringen i Danmark:

 » Alene i år har vi modtaget 140 nye certificeringstilmeldinger, og vi regner med at certificere lige så mange byggerier i 2020, som vi har gjort alle foregående år tilsammen. Det, synes vi, er en fantastisk udvikling, som understreger, at byggebranchen er klar på at sætte det bæredygtige ben forrest, siger Lau Raffnsøe.

 Læs mere om vores nye EPD’er her: [link]

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lafuco A/S - specialdesignede glasvægge

Baldershøj 26B, 1. sal
2635 Ishøj
Danmark
Lafuco A/S - specialdesignede glasvægge

Send til en kollega

0.11