23948sdkhjf

Det klæbbare PVC rørsystem fra GF fylder 65 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Georg Fischer A/S

PVC rørsystemet fra GF Piping Systems, der blev produceret første gang i 1955, er afprøvet og testet i 65 år. I dag har GF det største PVC sortiment på markedet som anvendes i over 100 lande til de mest krævende applikationer.

Kemiske egenskaber
Med sine fremragende kemiske egenskaber og korrosionsbestandighed kan PVC systemet anvendes i mange sammenhæng, herunder kemisk industri og tekstilindustri, vand- og drikkevandsbehandling og vakuumsystemer. I vores online kemikalieresistens-værktøj kan man se om PVC er resistent over for det ønskede medie.

Anvendelig til mang formål
Rørsystemer anvendes i mange industriområder og skal opfylde en lang række krav. Det klæbbare PVC system opfylder de fleste af disse krav takket være det specialudviklede materiale. "Materialet er kendetegnet ved sin fremragende modstandsdygtighed over for mange farlige og organiske stoffer. Derfor kan PVC ikke kun bruges i vand, men også i kemiske eller vakuum-applikationer," siger Peter Waefler, Global Product Manager – Jointing Technology hos GF Piping Systems.

Monteres helt enkelt ved klæbning 
Klæbbare PVC systemer forbliver sikre og funktionelle i mere end 25 år takket være den anvendte samlemtode. GF Piping Systems udviklede et to-komponent-klæbemiddel (Tangit Rapid) sammen med Henkel for at forbinde komponenterne sikkert. Der blev lagt særlig vægt på at levere et klæbemiddel uden opløsningsmiddel, der kan anvendes i drikkevand samt kemiske stoffer. Desuden kan rørledningskomponenterne tilsluttes ved hjælp af den klassiske opløsningsmiddelbaserede teknik (Tangit PVC klæber). Denne teknologi opløser PVC overfladen for derefter at fordampe og efterlade en ren PVC-forbindelse. Dette er en stabil og pålidelig metode.

Fleksibel og sikker planlægning
Fast samling og fleksibilitet udelukker ikke hinanden, for indtil de enkelte komponenter er endeligt tilsluttet, kan hele systemet tilpasses sin fremtidige opgave. Rørsystemer af plast kan tilpasses uden klæber, og takket være de præcise tolerancer, kan hele systemet samles i tør tilstand op til dimension d75, før det endeligt klæbes og bliver gjort klar til brug. 

"Klæbbare PVC systemer er særligt nemme at tilslutte og udelukke fejl. Efter skæring til længde, kan brugeren samle systemet og kontrollere nøjagtigheden af pasformen, før klæbning. Endelig montage ved klæbning er enkel at lære takket være vores vejledninger og kurser og det er ikke nødvendigt med komplekse maskiner og værktøjer i forbindelse med montagen" siger Waefler.

PVC rørsystemet klarer de fleste opgaver:
Fleksibel at planlægge, nem at installere og meget pålidelig: Disse egenskaber for rørsystemer er efterspurgte i mange industriområder f.eks.

  • Drikkevandsbehandling
  • Mikroelektronik 
  • Produktion
  • Rensningsanlæg
  • Skibsbygning
  • Fødevareindustrien

Komplet fremtidssikret system
Med det innovative PVC sortiment fra GF Piping Systems inden for måle-, kontrol- og automatiseringsteknologi kan selv komplekse systemer automatiseres. I forbindelse med rørsystemer af høj kvalitet modtager kunderne en komplet pakke med perfekt koordinerede komponenter.

Processer og anlæg kan styres og overvåges permanent, hvilket gør, at PVC systemer er relevante for rørledninger mange år i fremtiden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Georg Fischer A/S

Roskildevej 342E
2630 Taastrup
Danmark
Georg Fischer A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094