23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan du se utætheden? Med FLIR Si124 et nyt smart akustisk ka

FLIR Si124 er et nyt håndholdt instrument til at lokalisere lækager i eksempelvis trykluftanlæg. En lækage i et trykbårent anlæg afgiver ultralyd, som ikke er hørbart af det menneskelige øre.

FLIR Si124 er et nyt håndholdt instrument til at lokalisere lækager i eksempelvis trykluftanlæg. En lækage i et trykbårent anlæg afgiver ultralyd, som ikke er hørbart af det menneskelige øre. FLIR Si124 er opbygget med 124 super følsomme mikrofoner, som er placeret, så det er muligt at bestemme retning af lækagen, samt lækagens størrelse når rummet skannes. Denne metode er typisk 10 gange hurtigere end traditionelle skanninger foretaget med ultralydsudstyr og ”sniffermetoden”. Instrumentet arbejder fra 0,3 til 100 meters afstand, og finder super hurtigt en eventuel lækage af gasser, luft eller damp på trykbårne anlæg.

 I forbindelse med højspændingsanlæg kan FLIR Si124 også bruges til detektering af Corona, lysbue/overslag mellem komponenter samt ”lyttetest” inden et højspændingsskab åbnes (for at undgå farlige overraskelser når skabet åbnes).

 Si124 opbygger et akustisk billede ved hjælp af de 124 mikrofoner, det akustiske billede transponeres i realtid oven på et digitalt kamerabillede, hvilket giver brugeren mulighed for nøjagtigt at lokalisere lydkilden og dermed utætheden.

 Gennem en regelmæssig vedligeholdelsesrutine kan FLIR Si124 hjælpe virksomheden med at finde utætheder i f.eks. trykluftanlæg, mens det stadig er mindre utætheder. Dette kan spare mange penge på el-udgifter og for tidligt nedslidte kompressorer. Si124 kvantificer lækagestørrelsen for at indikere, hvor meget energi der gik tabt, og hvor mange penge der spares ved at opdage/reparere problemet.

  • FLIR Si124 finder gaslækager 10 gange hurtigere end tidligere
  • Skanner fra 3 til 100 meters afstand
  • 124 højfølsomme mikrofoner indbygget
  • Finder lækage på trykbårne anlæg
  • Angiver beregnet lækage i liter/min
  • Kan også bruges til detektering af Corona på højspændingsanlæg
  • Dokumentation gemmes på 32GB intern hukommelse
  • Indbygget Wi-Fi til trådløs overførsel af filer til PC/Cloud
  • Rapportering og analysering via gratis FLIR Cloud løsning
     

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

 

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408
P nummer: 1006428966

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
Marketingchef
+45 45954585 tt@elma.dk

Send til en kollega

0.078