23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den stejleste vej i Danmark i nyere tid!

M.J. Eriksson tager hul på største infrastrukturprojekt i Vejle Kommunes historie, med etablering af en ny forbindelsesvej vest om Uhre på godt 2 kilometer.

Vores afdeling i Aarhus - Region Midt har netop skrevet under på kontrakten for den udfordrende vejopgave for Vejle Kommune, og igår eftermiddags tog Vejle Borgmester Jens Ejner Christensen (V) sammen med formanden for teknisk udvalg, Gerda Haastrup Jørgensen (V) det første spadestik til første etape af det, der kan blive en ny ringvej nordvest om Vejle.

Første ”lille” del - Forbindelsesvejen vest om Uhre til 133 millioner kroner skal placeres i det stærkt kuperede terræn vest for Vejle og skabe forbindelse til det store villakvarter Planetbyen ovenfor bakken ved Vardevej. På den måde kan man aflaste en del af trafikken til og fra Uhrhøj.

- Det er den stejleste vej, der er anlagt i Danmark i mange år, og alene af den årsag er det et fagligt stimulerende projekt, siger Michael Duelund, som er afdelingsleder for Construction hos M.J. Eriksson.

I kommunens én milliard kroner dyre mobilitetsplan fra 2018 er vejstykket kun første etape i en ringvej, der kan skabe forbindelse tværs over Grejsdalen til motorvejen ved Hornstrup.

Og så bliver vejen en hjælp for trafikken fra vest til Østjylland, der vil være med til at aflaste Vejlefjordbroen, der allerede i dag med 96,000 biler i døgnet har nået sin kapacitetsgrænse.

Vi forventer at arbejdet med den ny vejstrækning varer frem til sommeren 2023.

M.J. Eriksson A/S
Brogrenen 10
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71432017
P nummer: 1003178012

Kontaktperson

Diana Skov Sandager
Bid & Communications Manager
+45 21402354 dss@mje.dk

Send til en kollega

0.082