23948sdkhjf

Tre titler og nomineringer på én gang

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Gibotech udnævnt til Børsen Gazelle og Succesvirksomhed 2020 – og nomineret til EY Entrepreneur of the Year

Der er flyttet endnu en Gazelle ind på Datavej 15. Det er den anden i træk – og de kommer altså ikke springende helt af sig selv, for det kræver nemlig, at omsætningen/bruttoresultatet skal være mindst fordoblet i løbet af de seneste 4 år. Det krav opfylder det odenseanske automationshus for andet år i træk, hvor der også har været vækst på medarbejdersiden.

Med den relativt nye pris Succesvirksomhed anerkender Spar Nord og BDO de over 1000 virksomheder, der kontinuerligt lykkedes med at skabe vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække og Succesvirksomhederne skal opfylde en række kriterier for at komme i betragtning til prisen. Udvælgelsen baserer sig udover antal medarbejdere på tre centrale nøgletal: resultat for skat, egenkapital og soliditet.

- Med største fornøjelse tildeles I hermed erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020. Prisen og statuetten er et synligt bevis på, at I besidder det DNA, der skal til for at yde et særligt bidrag til vækst, velstand og dermed succes i dansk erhvervsliv, lød det fra Spar Nord og BDO, da prisen blev offentliggjort.

Men det slutter ikke her – Gibotech er nemlig for sjette gang nomineret til EY Entrepreneur of the Year igen. Sidste gang nåede de endda helt til regionsfinalen, hvor de dog blev slået på målstregen.

- Det er 7 år siden Henrik Anker satte sig i stolen som CEO for Gibotech A/S og det er 6. gang virksomheden kvalificerer sig til EY Entrepreneur Of The Year i samme tidsrum. Det er ekstraordinært, sagde Michael B. Damsgaard, Assistant Director of Business Development, EY i forbindelse med nomineringen til EY Entrepreneur of the Year.

Både i hverdagen og de finansielle resultater viser en fremgang i både omsætning, resultat, antal medarbejdere og kunder. Og det i en situation, hvor mange brancher og virksomheder har det svært. 

Alle tre priser skyldes i høj grad både vores medarbejder, kunder og samarbejdspartnere. Medarbejderne yder hver dage en ekstra indsats særligt her under Corona, og vores kunder og samarbejdspartnere er viser en helt særlig vilje til at lege med under krisen, så vi sammen finder den bedste løsning til deres behov.

– Vi er stolte over både titlerne og nomineringen til EY Entrepreneur of the Year og jeg vil gerne gøre opmærksom på, at vi ikke var kommet hertil uden alle vores dedikerede medarbejdere, lyder det Henrik Anker, CEO i Gibotech, der selvfølgelig håber at løbe med sejren i EY Entrepreneur of the Year regionsfinalen, der finder sted 30. november. 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126