23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Layher - digitalt stillads planlægnings værktøj

Layhers LayPLAN software giver stærke muligheder indenfor digital planlægning af stilladser. Denne video giver et overblik over hvilken software der tilbydes og hvordan det kan skabe værdi for stilladsfirmaer.

I takt med at der gradvist bliver stillet højere krav til planlægningsmateriale, bliver digital planlægning mere aktuelt. Layhers software er udviklet for at give stilladsfirmaer stærke planlægningsværktøjer mellem hænderne, der ikke kun hjælper effektiviteten og konkurrenceevnen, men også selve kvaliteten af det materiale virksomheden kan producere.

Layher har derfor produceret en kort teaser video, der klart og tydeligt kommunikere hvilke værktøjer der er til rådighed og hvad de kan. Videoen har i sinde at give et indblik i hvor disse programmer kan skabe værdi i et stilladsfirma og hvordan planlægning kan optimeres.

I denne video får du et kort indblik i mulighederne med vores digitale planlægningsværktøjer for stilladser. Videoen dækker over vores 3 forskellige programmer:

LayPLAN Classic, LayPLAN Materielmanager og LayPLAN CAD der både er stærke sammen og hver for sig.

Videon er frit tilgængelig og kan findes i panelet til højre. Brug gerne to minutter på at se hvad Layher kan tilbyde af digitale værktøjer og hvordan planlægning kan effektiviseres, forbedres og hvordan der kan skabes konkurrencemæssige fordele allerede i tilbudsstadiet.

 

 
 
 

Layher Stillads ApS
Vejleåvej 50
2635 Ishøj
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37329746
P nummer: 1021011920

Send til en kollega

1.313