23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 spørgsmål til Viktech konsulenten Christian Jepsen

”Jeg har et fedt job. Masser af variation og afveksling i arbejdet med mennesker. Det er når puslespillet går op, at jeg oplever den største tilfredsstillelse”.

Christian Jepsen // Tømrere og malere // 10 år hos Viktech

Hvordan vil du beskrive dit job som konsulent hos Viktech?

”Jeg har et fedt job. Masser af variation og afveksling i arbejdet med mennesker. Både kunder og medarbejdere. Det handler om at skabe relationer til hinanden. Flere af mine kunderelationer har nærmest udviklet sig til venskaber, hvor vi fx taler om, sms’er og går til fodbold. Arbejdet drejer sig jo om, at få puslespillet til at gå op. At være klar med bemanding, når kunden har brug for ekstra arbejdskraft. Det er når puslespillet går op, at jeg oplever den største tilfredsstillelse”.

Hvad mener du, at dine kunder prioriterer som det vigtigste i forhold til dig som konsulent?

”Det er afgørende at afstemme forventningerne med kunderne for at levere den ”rigtige vare” og derved ikke tage chancer. Derfor er det vigtigt, at jeg ikke oversælger. Hvis jeg rejser større forventninger end vi kan indfri, så kikser det og min personlige troværdighed ryger på gulvet. Jeg er nødt til at være helt ærlig og reel overfor vores kunder. Både når det gælder omfang, timing og kvalifikationer hos vores medarbejdere. Samtidig er fleksibilitet og evnen til at finde alternative løsninger afgørende for at komme i mål med projekterne”.

Hvilke egenskaber mener du, er de vigtigste for dig som konsulent hos Viktech?

”At jeg kan medvirke til, at vores kunder får succes. I de tilfælde, hvor kundernes situation virker helt uoverskuelig med mangel på kvalificeret bemanding. Og hvor det lykkes at hjælpe dem, så de kommer i mål med deres samlede projekt, så kan jeg blive helt høj af glæde. Det er virkelig en stor tilfredsstillelse. Ærlighed og evnen til at omgås mennesker er det centrale for, at jeg lykkes i mit job. Dagligt har jeg kontakt til rigtig mange forskellige mennesker, så det kræver også en form for social kompetence”.

Vil du høre mere?
Kunne du tænke dig at høre mere om et samarbejde med én af Viktechs dedikerede konsulenter, der både følger dit projekt samt dine lejede medarbejdere på helt tæt hold, så ring til os med det samme på 7020 9043

Viktech
Runetoften 18
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34046603
P nummer: 1017244546

Send til en kollega

0.046