23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAG leverer profiler og tætningslister til alle projekter

AAG tilbyder et bredt udvalg af gummiprofiler og tætningslister. Vi forhandler bl.a. firkantprofiler, d-tætningslister, korn tætningslister og EPDM bånd.

Hos AAG får du hjælp i design- og udviklingsfasen, vejledning om kvalitet og markedskrav, lave værktøjsomkostninger samt fremstilling af prototype. Alt dette inden vi leverer den færdige løsning. Hos os finder du altid et bredt udvalg af ekstruderede gummiprofiler og tætningslister i både blød cellegummi, og massiv fastgummi. Gummiprofilerne fås i mange forskellige udformninger. De kan leveres i løbende meter, kappet på mål eller samlet i ringe eller rammer ved hjælp af limning eller vulkanisering.

 

FIRKANTPROFILER

Leder du efter en tætningsliste eller tætningsprofil finder du et bredt udvalg af firkantprofiler hos AAG i både svampegummi og massiv gummi. Firkantprofilerne kan både leveres med og uden klæb i EPDM materiale, som sikre en slidstærk profil med en blød kerne. Vores firkantsprofiler har en hårdhed på 15-20 shore A. og kan købes i ruller af 25 meter.

 Se mere om firkantprofiler her.

 

D-TÆTNINGSLISTER

Hos AAG tilbyder vi også D-profiler med selvklæbende tape, der kan anvendes som tætningslister mellem forskellige emner. D-profilerne er ligeledes i EPDM materiale, hvilket giver en holdbar, slidstærk, UV-bestandig og fleksibel tætningsløsning. Profilerne fås i mange forskellige dimensioner og fås i ruller af løbende meter.

 Se mere om d-tætningslister her.

 

AAG KRON TÆTNINGSLISTER MED KLÆB

Kronlister fra AAG kan anvendes som tætning, pakning eller udfyldning. Kronlisterne er med klæb i blød cellegummi og høj kvalitet. Listerne har en stærk overflade, lang levetid, god UV-bestandighed, er lyd-, varme- og vibrationsdæmpende samt montagevenlige.

 Se mere om Korn tætningslister her.

 

AAG EPDM BÅND

AAG kan ligeledes levere EPDM bånd i høj kvalitet, der bl.a. kan anvendes til pladesamlinger, udvendige inddækninger og opbygninger. Vores EPDM bånd har en hårdhed på 70 ±5 Shore A og fås i ruller af 30 meter.

 Se mere om EPDM bånd her.

 

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Så kontant os gerne på mail info@aag.world eller telefon +45 98 15 80 22.

AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87136213
P nummer: 1002765093

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078