23948sdkhjf
Del siden
Annonce

A-supply tilbyder råvarer leveret i praktiske bigbags

Står du og skal bruge store mængder råvarer, så gør dig selv den tjeneste at tjekke A-supplys bigbags ud. Vi har 12 forskellige materialer egnet til for eksempel haven, indkørslen eller parker.

At få leveret dine materialer i bigbags kan være en stor fordel. Med en bigbag er det nemlig markant nemmere at flytte dine materialer rundt omkring på byggepladsen. Det giver altså en hel del mere fleksibilitet at gøre brug af bigbags frem for de mere normale løsninger med paller eller lignende.

Vores priser hos A-supply er naturligvis konkurrencedygtige. Det sammenholdt med vores altid høje kvalitet sikre at du altid trygt kan handle med os. Vi sikrer endvidere at du får dine bestilte varer til tiden. Dette gør ligeledes at du kan slappe mere af og bruge mere tid på dit igangværende projekt og mindre tid på tanker og bekymringer.

A-supply – 12 forskellige materialer leveret i bigbags i høj kvalitet

Vi leverer mange forskellige materialer i bigbags. Om vinteren kan du få leveret dit vejsalt i praktiske bigbags. Som murer kan du få leveret din mørtel i smarte bigbags.

Desuden tilbyder vi både spagnum af topkvalitet, sten, muslingeskaller og meget, meget mere.

Dermed kan du finde mange forskellige varer som vi kan levere til dig i vores praktiske bigbags.

Kontakt os i dag på tlf: 72 34 44 04 eller på mail: info@a-supply.dk - for et uforpligtende tilbud til dit næste projekt

A-Supply A/S
Vestmolen 15
9990 Skagen
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34721246
P nummer: 1017997358

Kontaktperson

MRH

Send til en kollega

0.078