23948sdkhjf

Dette kan du gøre for at få bedre energimærkning af dit hjem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du syntes, at din bolig bruger for meget energi, så kan dette sagtens være et irriterende element i hverdagen, som heldigvis kan løses på flere forskellige måder.

Dette indhold er sponsoreret.

Der er nemlig områder, som du kan ordne, og de giver både besparelser på varmeregningen og gør at du får et bedre energimærke på din bolig så din bolig i sidste ende bliver mere værd. I denne artikel finder du tre forskellige fokusområder. Efterfølgende, når du så har kigget på disse ændringer, så kan du altid bestille en tid til at få lavet et nyt Energimærke på dit hjem.

Husk at isolere grundigt
En af grundene til, at du kan ændre meget ved din energimærkning ved at isolere grundigere i dit hjem er, at du ikke lader varmen komme ud, og at du ikke lader kulden finde vejen ind. Oftest er de fleste hjem godt isoleret, specielt hvis de er bygget indenfor de seneste år, men der kan ofte være flere steder i ældre hjem, hvor der sagtens kan være kuldebroer. Det kan være hulmursisolering der er faldet sammen, eller helt mangler, eller f.eks. lofter der ikke er tilstrækkeligt isoleret med rockwool eller papiruld. Har du svært ved at vurdere hvor der skal sættes ind, så kan det være en god ide at få energirådgivning fra en energikonsulent, som kan forklare dig, hvor du mister den største mængde af energi i hverdagen, og hvor det er billigst at sætte ind. Meget er også nævnt i et energimærke hvis der er et gældende energimærke på boligen.

Kig på dine vinduer 
Gamle vinduer er en klassisk synder i forhold til energitab i danske boliger. Hvis du ikke har lav-energi vinduer, dvs. klassiske termo-vinduer eller måske endda 1-lags vinduer, så vil du hurtigt kunne mærke en stor forskel på varmeregningen når du skifter fra de gamle vinduer til nye vinduer der holder langt mere tæt. De har flere lag og ingen kuldebroer, og sikrer dig at du ikke mister mere varme end højst nødvendigt. Dette vil også fremstå af dit hus’ energimærke.

Oliefyret skal udskiftes
Hvis du gerne vil have en bedre energimærkning i dit hjem, så er det vigtigt, at du kigger på, hvordan du fyrer op i dit hjem. Har du et oliefyr eller naturgas, så er der plads til forbedring, da det er langt mer energivenligt at benytte f.eks. en varmepumpe. Disse kommer i mange forskellige prisklasser, og der er derfor helt sikkert også en, som passer til dine behov. Kan du ikke selv sætte en op i hjemmet (det kan de færreste), så er der mange professionelle installatører, som kan gøre dette for dig, så du kan få den bedste energimærkning muligt til din bolig, og en mindre varmeregning. Så kan du bedre holde på varmen i dit hjem uden at gå på kompromis.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094