23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få mere ud af dit sikkerhedsrækværk med en 3-i-1 løsning

Medarbejdernes sikkerhed kommer altid i første række i enhver byggeproces. De trygge rammer kan blandt andet etableres ved at montere et solidt sikkerhedsrækværk!

Altiflex Systemet er godkendt som sikkerhedsrækværk og kan derudover fungere som læskærm. Samtidig kan løsningen udvides til midlertidig aflukning af hele byggeriet, hvis der bliver behov for det.

Sikkerhedsrækværket består af et robust og fleksibelt modulsystem, der holder byggeriet tørt, ved at afskærme for ubehagelige vejrforhold som slagregn og kraftig vind. Den kompakte modulsammensætning minimerer også forekomsten af arbejdsskader, som ofte forårsages af nedfaldne materialer fra byggepladsen.

Sikkerhedsrækværk, læskærm og midlertidig aflukning i én løsning
Med Altiflex Systemet får man i virkeligheden en 3-i-1 løsning, hvor man både kan spare ressourcer og samtidig optimere projektøkonomien på byggeriet. Når først sikkerhedsrækværket er monteret, så har man faktisk allerede klaret 30-40% af den efterfølgende midlertidige aflukning.

Yderligere information
Altiflex Systemet reducerer CO2-udledningen og udledningen af farlige gasser og partikler med 49%.

Se en kort film om Altiflex Systemet her.

Altiflex Systemet kan bruges som 3-i-1 løsning - sikkerhedsrækværk, læskærm og midlertidig aflukning i én løsning.

Kontakt os
Er du interesseret i at vide mere om hvordan Altiflex kan reducere dit byggeprojekts energiforbrug og optimere byggeprocessen, kan du kontakte os på info@altiflex.dk eller på 4424 2284.

Altiflex ApS
Nordholmen 10-12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27620434
P nummer: 1010424719

Send til en kollega

0.046