23948sdkhjf

Ledig produktionskapacitet til populære modulboliger i træ

| Medlemsnyhed | Indrykket af BM Byggeindustri A/S

Vi har hos BM Byggeindustri helt ekstraordinært en smule ledig plads i vores produktionshaller i forbindelse med storproduktion. Vi tilbyder nogle af vores mest populære moduler, som typisk sælges lynhurtigt, når de står som færdigbyggede boliger.

Der er fart på hos BM Byggeindustri, men ikke så travlt, at vi ikke har tid til et nyt, spændende projekt!

Til oktober, omkring uge 43, har vi helt ekstraordinært en smule ledig plads i vores produktion i forbindelse med en storproduktion af moduler.

Modulerne, der bliver produceret i løbet af storproduktionen, er til ét-plans boliger på 114 -117 m2 og kan vælges enten som 3- eller 4-værelses boliger (2 værelser + stue og 3 værelser + stue).

Boligerne er indrettet med gode, lyse rum med højt til loftet, hvilket giver en god rumfornemmelse. Boligerne er moderne og nordiske at se på med hvidpudsede facader og flotte facadefelter udført med sorte, vandretliggende profilbrædder. Ønskes en anderledes facade har vi også forskellige tilvalg som f.eks. skifer, skærmtegl eller træ.

Hoveddørene er udført som glasrammedøre og vinduerne, som er i træ/alu, er hvide på indvendig side, hvilket, sammen med det hvide, matlakerede askegulv, er med til at give masser af lys og lethed i boligerne.

Køkkenet er et hvidt, grebsfrit køkken fra Invita med hvidevarer fra Siemens i åbent plan, der indbyder til at være et hyggeligt samlingspunkt for familien.

Det simple, lyse byggeri giver boligejerne et fantastisk udgangspunkt til selv at være kreative i deres indretning.

Vi har ekstra kapacitet til at producere omkring 20-25 typer af denne bolig i forbindelse med storproduktionen.

Da modulerne bygges i et aflukket og skarpt kontrolleret produktionsmiljø nedsættes risikoen for fejl der ellers kan opstå på en traditionel byggeplads bl.a. i forbindelse med ustadigt vejr og manglende kvalitetskontrol.

Vi bygger vores moduler i træ, hvilket har et utroligt lavt CO2 udslip sammenlignet med andre traditionelle byggematerialer. Derudover bygger vi med FSC-mærket træ, for at sikre, at vores leverandører også lever op til de samme principper om bæredygtighed, som vi selv efterstræber.

Vi har allerede haft stor succes med denne type bolig og kan nævne, at sidst vi opførte dem, blev de udsolgt på rekordtid. Dette skyldtes bl.a. at det er muligt at holde ejerudgifterne lave uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så giv endelig vores salgschef Simon Hasbøg et kald på 81 77 94 34 eller send ham en mail på sha@bmbyggeindustri.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
BM Byggeindustri A/S

Lupinvej 18
9500 Hobro
Danmark
BM Byggeindustri A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.097