23948sdkhjf

Effektiv tyverisikring af din varebil

| Medlemsnyhed | Indrykket af AutoLock

Hold indbrudstyven ude af din varebil. Det kan næsten lyde som et opråb, men det er mere en konstatering. I dag kan professionelle indbrudstyve få adgang til din varebils indhold på under 1 minut – vel og mærke uden nogen betydelig støj.

Som håndværker er det træls at være udsat for indbrud i ens varebiler. Værktøj og maskiner forsvinder, og varebilerne holder stille. Det er ikke god forretning.

I stedet for kun at forsikre dine værdier, skal du også sikre dem. I AutoLock hjælper vi håndværkere med at sikre deres værdier. Vi erstatter ikke din forsikring, men vi tilbyder et godt supplement. Vi kommer til dig, så du ikke behøver at komme til os. Vi tilbyder faktisk on-site montering i hele landet, det sydlige Sverige og det nordlige Tyskland.

Vi har en lang række forskellige produkter til sikring af varebiler. Vores bestsellers, låsene fra L4V (Locks 4 Vans), ligger i den absolutte elite, når det kommer til at gøre det vanskeligt for tyvene.

Hvis du ønsker at holde tyvene ude og lægge bekymringerne på hylden, skal du vælge en af vores L4V-løsninger. Du kan fx vælge en fra T-serien. Disse låseløsninger bruges af blandt andet håndværkere, der har en eller flere varebiler med værdifuldt indhold såsom værktøj og maskiner.

Tag din sikkerhed til et nyt niveau i dag

Læs mere om vores løsninger på AutoLock.dk. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AutoLock

Søndersøvej 184
5462 Morud
Danmark
AutoLock

Send til en kollega

0.094