23948sdkhjf

Tag en boligadvokat med i købet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Har du fundet drømmeboligen? Er du måske allerede ved at underskrive en købsaftale? Så bør du overveje at tage en snak med en boligadvokat inden du sætter din endelige signatur nederst på papiret.

For der kan være en række aftaler eller bestemmelser, der spænder ben for at nyde livet fuldt ud i dit nye hjem. Eller også er prisen måske slet ikke så godt, som først antaget! Heldigvis findes der en række advokater der har specialiseret sig i netop bolighandel. Så hvorfor ikke benytte sig af det og få hjælp af kompetente boligadvokater her?

Nordvest eller Nørre Nebel?
Med en boligadvokat er du godt klædt på til at gøre den bedste handel. Uanset om det drejer sig om en 1-værelses i Nordvest eller en villa i Nørre Nebel. Om det er et luksus sommerhus i Tisvilde eller en hyggelig andelsbolig i Høje Taastrup. For selv om det kan virke som en meningsløs og dyr udskrivning at hyre en advokat, så kan det i den sidste ende vise sig at være alle pengene værd. Og frem for alt sikre dig en tryg bolighandel. Rent faktisk kan du i bedste fald ligefrem spare penge på at betale penge for en boligadvokat! Så hvorfor ikke lige overveje det en ekstra gang?

Boligadvokaten – din sikkerhed for en tryg handel
Der er mange gode grunde til at overveje det. Først og fremmest kan en boligadvokat gennemlæse en købsaftale og derved sikre at alt er i orden. En glimrende garanti for at der ikke på et senere tidspunkt pludselig dukker overraskelser op, som kan begrænse glæden ved dit nye hjem. Og det kan være en god idé at få et ekstra par øjne på noget så vigtigt som en købsaftale. For er der fejl i nogle af de oplysninger her, så kan ejendomsmægleren ikke gøres ansvarlig for disse. Med en boligadvokat kan du altså bedre sikre dig, at alt er som det skal være.

Husk advokatforbeholdet
Skulle der – mod forventning – være noget der ikke stemmer overens med aftaler eller ønsker? Så er det godt med mulighed for at annullere købsaftalen. Det er derfor altid fornuftigt at tilføje et advokatforbehold til enhver købsaftale. Et advokatforbehold giver dig nemlig mulighed for at få tjekket alle dokumenter igennem – også efter du har underskrevet en købsaftale. Skulle det ske, at handlen ikke godkendes af enten advokaten eller en anden rådgiver, så kan du annullere handlen. Kvit og frit. Under andre omstændigheder koster det 1% af den samlede købssum at trække en handel tilbage. Så det er absolutværd at overveje at tage en boligadvokat med i købet, når du køber ny bolig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078