23948sdkhjf

Gasflammer og smadret glas på forvarsmesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mirit Glas A/S

Det kemisk hærdede glas stod i det store hele imod, men ellers blev der sat ild til og smadret glas blandt droner og intelligente sigtesystemer på Forsvarsministeriets årlige industridag,

Sammen med 400 andre virksomheder deltog Mirit Glas i FMI Industridag 2021 hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup. Det største forsvarsindustrielle arrangement i Norden.

Mirit Glas havde stand ved siden af avancerede visionsystemer, gummidæmpere til kanoner, intelligente ørepropper og massagestole.

Her demonstrerede produktionschef Keld Lauridsen og salgsansvarlig Johan Stenfeldt Hansen, hvorfor det betyder noget at vælge det rigtige glas til opgaven. Det skete ved at mishandle glas med gasflammer og lade kunder smadre glas – hvis de kunne. For det stærke Kemirit, der er kemisk hærdet glas, var på trods af sine kun 2 millimeters tykkelse, en hård nød at knække for mange.

Salgschef Johan Stenfeldt Hansen forklarer, at for Mirit Glas er FMI Industridag et godt forum, hvor der er mulighed for at møde eventuelle fremtidige samarbejdspartnere.

”Vi er her primært for at netværke – ikke fordi vi drømmer om en stor gylden forsvarskontrakt. For os er  virkeligheden at vi ofte er 3.parts-leverandør til andre special-løsninger – ofte højteknologiske løsninger. Her på messen, har vi gode muligheder for at komme i dialog med mulige samarbejdspartnere, og vise dem, at det rigtige glas også er en teknologisk løsning,” fortæller Johan Stenfeldt Hansen.

For Mirit Glas var deltagelsen på FMI Industridag 2021 et tiltag på den lange bane, som handler om, at vise at Mirit Glas er en troværdig partner med stor erfaring når det handler om fremstilling af specialglas til industrien.

”Vi har siden 1952 fremstillet glas, der gør vores kunders løsninger endnu bedre. Vi startede med hærdet glas til fjernsynsskærme. I dag er vi rykket videre og leverer glas til alt fra avancerede løsning til forsvars- og offshore-industrien, til specialglas til elektronik, medicinal og fødevareindustrien,” slår Johan Stenfeldt Hansen fast.

Læs mere her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mirit Glas A/S

Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 Herlev
Danmark
Mirit Glas A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125