23948sdkhjf

Dorch & Danola slår dørene op for Trædrejerdage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Hos Dorch & Danola har vi netop afsluttet det årlige messe Super Festool Dage. Og sikke nogle dage! Fra en messe til en anden kan vi nu for første gang præsentere arrangementet Trædrejerdage hos Dorch & Danola den 24. og 25. september fra 9 - 16.

Corona har de seneste år sat en stopper for, at vi kunne invitere vores kære trædrejere hen i vores nye trædrejerafdeling. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Trædrejerafdelingen har nemlig brugt tiden på at flytte til et endnu større område i butikken og er nu så småt ved at være helt på plads. Og det er blevet ret godt, hvis vi selv skal sige det.

Det fejrer vi den 24. og 25 september fra klokken 9 - 16, hvor vi inviterer til Trædejerdage hos Dorch & Danola på matriklen i Odense SØ på Ove Gjeddes vej 7. Her kan du se frem til to dage fyldt med demonstrationer fra kendte mærker og erfarne drejere, gode tilbud på udstyr til trædrejning og meget andet.  Men det er ikke alt. Vi udvider nemlig trædrejerområdet med et stort telt ude foran butikken, som vi fylder med forhandlere fra rundt omkring i verden, der gerne vil vise dig, hvad trædrejning kan.

Til messedagene kan du blandt andet møde:

  • Jonas Als, som er ambassadør for Tormek. Jonas snitter og drejer blandt andet service til prestigefyldte restauranter. 
  • Mario fra Neureiter i Tyskland, der vil demonstrere, hvordan Stratos-drejebænkene tilbyder en enestående performance, når han drejer salt- og peberkværne på livet løs.
  • Arbortech, der med sine maskiner til billedskæring viser, hvordan du kan udvide din horisont for arbejde med træ. Hvis du er trædrejer og ikke allerede er faldet for andre måder at arbejde med træ på, er det her måske dagen, hvor du får en ny hobby.
  • Vores helt egen oliesheik, Morten List. Morten har mange år på bagen indenfor olier og overfladebehandling, så han kan helt sikkert vejlede dig til den helt rigtige olie, lak eller hvad end, du nu står og mangler.
  • Tre velkendte danske drejere, der står klar til at rådgive eller blot snakke og nørde om trædrejning med dig.
  • Og andre spændende stationer med værktøj, mad og drikke.

Messepriser online til dig der ikke kan møde op

Vi ved, at selvom Odense er centralt placeret i vores lille land, kan der være flere grunde til, at du er forhindret i at møde op til de spændende Trædrejerdage. Men derfor skal du ikke snydes. De gode messetilbud er nemlig også at finde på vores hjemmeside under kategorien til Trædrejerdagene.

Og faktisk løber tilbuddene online endnu længere end messedagene. Fra den 24. til 26. september kan du nemlig shoppe værktøj og udstyr til favorable priser på vores hjemmeside. Her finder du mærker som Record Power, Tormek, Robert Sorby, Crown Tools, Killinger, Stratos, Woodcut, Stubai, Vicmarc, Hamlet, Chestnut, Fynske Olier, Laguna, Rubio Monocoat og mange flere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095