23948sdkhjf

AVK tager endnu et skridt i retning mod øget bæredygtighed

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

AVK International etablerer i starten af 2022 et nyt solcelleanlæg, der vil reducere virksomhedens årlige CO2-udledning med 128 tons.

Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig udvikling og dermed være med til at løse nogle af de udfordringer, verden står overfor. Det gør vi blandt andet ved at udvikle kvalitetsprodukter med lang levetid. Samtidig arbejder vi kontinuerligt på at reducere vores miljøpåvirkning ved løbende at optimere processer og udstyr, og ved at investere i grøn strøm.

Som et led i AVK-koncernens målsætning om på sigt at blive CO2-neutral etablerer vi i starten af 2022 et 950 kWp solcelleanlæg, som placeres på tagene på af vores erhvervsbygninger i Skovby. Anlægget vil producere 857.000 kWh om året og vil reducere vores årlige CO2-udledning med 128 tons.

Tidligere i år blev et tilsvarende solcelleanlæg etableret ved AVK Gummi Låsby, og der arbejdes også på etablering af et større anlæg ved Wedelslund, som også vil reducere virksomhedens CO2-udledning betragteligt. 

Andelen af grøn strøm udgør på nuværende tidspunkt 21 % af det samlede energiforbrug i koncernen, og det er målet at øge denne andel via investeringer i grønne energikilder.

Se flere nyheder på vores hjemmeside eller tilmeld dig her og få AVK-nyheder direkte i din indbakke. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Send til en kollega

0.078