23948sdkhjf

Et stærkt samarbejde om produktionen af industrimaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Til trods for et 2021 med Corona-restriktioner og nye udfordringer, er det endnu engang lykkedes at levere et gennemarbejdet og kvalitetssikret produkt til slutkunden i Tyskland - et anlæg, der skal producere dele til Mercedes Benz.

Der er ingen tvivl om, at det forgangene år har budt på udfordringer af helt ny karakter. På trods af disse, blev det til endnu en succesfuld levering af 2021-projektet, som var et anlæg til produktion af dele til Mercedes Benz. Succesen skal uden tvivl findes i det gode samarbejde, mener salgs- og projektleder, René, fra AM Tooling. ”Vi har et stærkt samarbejde med enighed om, at vi fortsætter – koste hvad det koste vil, til det hele virker!” 

Samarbejdet mellem AM Tooling og VS Automatic går efterhånden mange år tilbage og har fået lov til at stå sin prøve. Det er nemlig ikke første gang, at landets førende værktøjsfabrikant og Midtjyllands innovative el- og installationsvirksomhed arbejder sammen om et spændende projekt. Tidligere var kollaborationen om udviklingen af en industrimaskine til produktionen af en bremsepedal til autobranchen.

Kendetegnet for samarbejdet er, at det beror på gensidig tillid, opbakning og samme uudslukkelige gejst. ”Målsætningen er, at vi gør tingene færdige, og at vi bliver færdige sammen. Og det gør vi også!” fastslår René og påpeger, hvor vigtigt det er, at man har det samme mindset, når man går ind i så store projekter sammen. 

Læs hele artiklen her. 

Anlæg med komplet Siemens PLC styring
VS Automatic stod for alt el-arbejde, styring samt programmering af anlægget, hvilket er med til at skabe et større overblik, sikkerhed og kontrol af produktionen til gavn for kunden.

Efter slutkundens ønske blev anlægget udstyret med en komplet Siemens PLC styring, som driver Festoserverne og de hydrauliske presser. Mercedes Benz emnerne, der køres igennem maskinen, bliver markeret med en QR-kode, hvilken indeholder nyttige data, hvorigennem emnet nemt kan spores. Anlægget har ligeledes en indbygget Japansk Keyence lasermarker, som sporer komponenterne hele vejen igennem produktionen ift. skiftepunkterne herunder tidspunkt, dato mm. Til slut tjekker anlæggets Vision kameraer efter, om hullerne er lavet korrekt i hvert enkelt emne.

Læs også om Robotter i industrien og PLC styring her.

Nytænkning og udvikling hver gang
Hver gang en ny industrimaskine skal produceres, er der tale om en ny udvikling helt fra bunden. Det er nemlig ikke bare en hyldevare, hvortil der findes en brugermanual - det er tvært imod opfinderhatten der skal på, så der udvikles det helt rette produktionsanlæg med afsæt i kundens specifikke ønsker.

Det er en branche med spændende arbejdsgange og samarbejder, da ingen projekter er ens. Det er opfindelser og udvikling stort set hver gang, at vi skal lave et nyt produktionsanlæg.”  fortæller René fra AM Tooling.

KONTAKT

VS Automatic 
Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens
(+45) 75 64 18 99
info@vs-automatic.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.093