23948sdkhjf

Würth Danmark kommer til Holbæk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Den 18. januar åbner Würth Danmark en ny håndværkerbutik i Holbæk. Dermed får de nordvestsjællandske håndværkere nu endnu nemmere adgang til Würths kvalitetsprodukter, kurser målrettet fagfolk samt forskellige koncepter.

I 1985 åbnede Würth Danmark sin første håndværkerbutik, og siden er det blevet til flere butikker landet over. Turen er nu kommet til Holbæk.

Würths kædechef Rune Liljeroth fortæller: – Vi har længe ønsket at komme tættere på vores kunder i Holbæk, for vi ved fra vores kørende sælgere i Holbæk-området, at de har rigtig, rigtig travlt. Når vores kunder har brug for at få fat i vores produkter, betyder det derfor meget for dem, at de ikke skal bruge for lang tid i varebilen. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu har fundet nogle gode lokaler på Stenhusvej, lige over for Bauhaus og tæt på motorvejen, så det er nemt og hurtigt for dem at komme forbi.

Stort produktsortiment i butikken
I den nye butik vil kunderne kunne finde et bredt udsnit af Würths omfattende produktsortiment af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter, som håndværkere har brug for i hverdagen. Og er der produkter, der ikke umiddelbart findes i butikken, er det selvfølgelig muligt at bestille disse varer hjem fra Würths hovedlager.

Masser af plads og inspiration
Det bliver en stor, flot butik, der åbner på Stenhusvej. 415 kvadratmeter butik får kunderne at gå på opdagelse i. Derudover er der plads til både arrangementer for kunder samt udstillinger, der viser, hvordan produkterne anvendes i praksis.

Rune Liljeroth fortæller: – Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden. Danmarks håndværkere er blandt de dygtigste i verden, men også inden for vores område går udviklingen stærkt, så derfor afholder vi løbende kundearrangementer og kurser, hvor vores specialister i fx luft- og vindtæt byggeri eller brandsikring kommer forbi og fortæller om de mange forskellige muligheder.

Også i hverdagen bliver der god mulighed for faglig sparring i butikken, hvor medarbejderne har en bred og dyb indsigt i Würths produktprogram.
Det daglige ledelsesansvar varetages af butiksleder Lene Larsen, som sammen med butikssælger Jonas Bast Hansen glæder sig til at tage i mod kunderne i butikken.

Åbner den 18. januar med ekstra gode tilbud
Würth Holbæk åbner tirsdag den 18. januar 2022 på adressen Stenhusvej 60, 4300 Holbæk. Den officielle åbning er klokken 11.30 til 14.00, hvor dagen markeres med grillpølser og ekstra gode tilbud i butikken. Alle interesserede er velkomne.

For at sikre at ingen udsættes for unødig smitterisiko, afholdes arrangementet naturligvis efter sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.112