23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Selvbyg. Medbyg. Nøglefærdig. I samme pakke!

Der er rigtig god synergi mellem kompetencerne i DS Gruppens datterselskaber, når man skal bygge fra A til Z – SÅ det er jo lige før, denne produktionshal ”bygger sig selv”...

DS Stålkonstruktion er ved at udvide produktionen. Og med koncernproducerede byggematerialer er alle datterselskaber under DS Gruppen i spil. DS Stålkonstruktion leverer og monterer selvfølgelig selv stålkonstruktionerne, beton leveres af DS Elcobyg, facadebeklædning leveres af DS Stålprofil og hele byggeprojektet styres sikkert i mål af DS Flexhal.
 
DS Stålkonstruktion beskæftiger over 200 medarbejdere i produktionshallerne, der p.t. andrager godt 30.000 kvadratmeter, men en tiltrængt tilbygning på 2.340 kvadratmeter, båret af 90 tons stål, er nu under opførelse. De ekstra kvadratmeter indtages af svejse- og opskæringsafdelingerne og skal bidrage til en markant udvidelse af den årlige tonnage. DS Stålkonstruktion producerer p.t. over 30.000 tons stål årligt.
 
Der er rigtig god synergi mellem kompetencerne i vores datterselskaber, når man skal bygge fra A til Z – så det er jo lige før, denne produktionshal ”bygger sig selv”.
 
Produktionshallen forventes færdig primo juni 2022.

DS Gruppen A/S
D S Industrivej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40685014
P nummer: 1007690262

Kontaktperson

AVB
Annemarie Vestergård Baumann
avb@ds-gruppen.dk

Send til en kollega

0.047