23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Første tilbagemeldinger på den nye GROVE mobilkran GMK3060L-

Firmaerne Arbeitsbühnen Gagarin fra Tyskland, Groupe Cayon fra Frankrig og KAS Crane Hire fra Storbritannien er de første kunder i Europa, der har modtaget en Grove GMK3060L-1 terrængående mobilkran.

På New Zealand er Grove GMK3060L-1 den første kran i flåden hos det nye kranudlejningsfirma Adam’s Crane.

Feedback fra disse kunder, bekræfter at den treakslede 60t kran er en kraftfuld maskine, der giver kranføreren en yderst komfortabel kørsel.

Siden lanceringen i slutningen af 2020 har den terrængående mobilkran Grove GMK3060L-1 sat nye standarder for treakslede taxikraner. Den nye 60t model kombinerer en kraftig syv-sektioners 48m lang hovedbom med en kompakt undervogn, der kun måler 8.7m i længden og en bredde på 2.55m.

Mobilkranen leveres desuden med den nye Grove undervognskabine, der er ECE R29-3-godkendt og opfylder alle de seneste europæiske krav til kollisionstest. Taxikranen kan køre med op til 7.5t modvægt inden for 12.0 t per aksel og 13.5 t modvægt inden for 16.5 t per aksel. Dette gør Grove GMK3060L-1 perfekt til at arbejde på byggepladser, og især på trange pladser i indre byområder.

Når først kranen er på stedet, sikrer Manitowoc CCS (Crane Control System) med bomkonfigurator hurtig og effektiv opsætning. 

Hvad synes de første kunder så om den?

Det tyske firma "Arbeitsbühnen Gagarin" har specialiseret sig inden for udlejning af mobilkraner, arbejdsplatforme, gaffeltrucks og gravemaskiner. Virksomheden har haft GROVE kraner i mere end 15 år, og udover den nye GMK3060L-1, har de også en GMK3055 samt en GMK4100L-1 i sin flåde.

Alex Gagarin, direktør og ejer af virksomheden udtaler: "Den nye undervognskabine får 60-tonneren til at ligne en stor kran, og når man sidder indeni, får men en rigtig "rumfornemmelse". Mobilkranen er også ekstrem støjsvag sammenlignet med andre kraner".

Kranfører Stefan Hufgart tilføjer: "Betjeningselementerne i den nye GROVE undervognskabine er overskuelige og nemme at nå. Vi tilbringer megen tid i førerhuset - især i denne type kran, som vi bruger til taxikran til at køre fra den ene byggeplads til den anden".

Undervognskabinen i den nye GROVE GMK3060L-1 har masser af komfort for kranføreren. 

KAS Crane Hire beliggende i Devon, England har købt en ny GROVE GMK3060L-1 som erstatning for en gammel GMK3055. Den nye mobilkran er den ene af to GROVE mobilkraner i flåden. Den anden er en GMK4100L-1 fra 2019. Den familiedrevne virksomhed tilbyder et udvalg af fem mobilkraner med en kapacitet mellem 40 og 100t.

Direktøren for KAS, Andrew Smith, udtaler: "Vi læste alt om GMK3060L-1 og sammenlignede den med brochurer fra andre producenter - og GMK3060L-1 var den bedste kran for os. Kvaliteten af GROVE mobilkraner er fremragende, og vi har haft så gode erfaringer med mærket. Da vores kranfører kom hjem efter sit første job med den nye GMK3060L-1 havde han det største smil på læberne".

Kranfører, Tom Edwards, tilføjer: "Jeg er virkelig tilfreds med den nye GMK3060L-1. Den er uovertruffen på vejen".

Det franske transportfirma Groupe Cayon har fået leveret tre nye GROVE GMK3060L-1 terrængående mobilkraner. Virksomheden der blev grundlagt i 1925 beskæftiger 700 medarbejdere, og har en flåde på nsæten 1.400 køretøjer - heraf 25 kraner. Groupe Cayon er i øjeblikket ved at udvide sene krantjenester, og har også bestilt en ny GROVE GMK5150L-1, som skal leveres i 2022.

Julien Cayon, direktør for Groupe Cayon, udtaler: "Da vi valgte en ny model til vores flåde, var det også vigtigt at vælge en mobilkran, der overholder vejreglerne og som kan transporteres sikkert mellem byggepladserne. Vi var meget imponerede over det nye design på førerhuset på GROVE GMK3060L-1, som vil gøre det mere behageligt for kranførerne. Den er mere komfortabel end nogensinde".

Adam Gausel fra Nelson på New Zealands sydø, valgte en GROVE GMK3060L-1 til at starte sit nye mobilkranudlejningsfirma "Adam's Crane". Da Adam har været i branchen i mere end 20 år, ved han en ting eller to om kraner, og valgte den nye GMK3060L-1 pp grund af dens lange 48.0m bom, kompakte størrelse, fremragende terrængående egenskaber samt den brændstoføkonomiske motor. Adam var også glad for at have mulighed for en radiostyringsfunktion og MAXbase's variable udliggerpositionering samt muligheden for at kranen kran trække sin egen kontravægt på dolly, hvilket er vigtigt på New Zealands veje.

Adam hentede sin mobilkran hos den newzealandske GROVE forhandler TRT i Hamilton på Nordøen og kørte den de knap 700 km hjem. "Det var en lang rejse, men den komfortable undervognskabine på GROVE GMK3060L-1 gjorde det til en absolut fornøjelse" udtaler Adam Gausel.

En måned senere har Adams 60 tons tre-akslede GROVE mobilkran tiltrukket sig masser af opmærksomhed i Nelson! GROVE GMK3060L-1 er lidt af en hovedattraktion her i Nelson, med det nye førerhus og den første kran i byen med dolly!

Den vigtigste nyskabelse, som adskiller den fra andre, er radiostyringsfunktionen - og "jeg udfordrer en traditionel tankegang ved at betjene kranen fra jorden i stedet for fra førerhuset ved størstedelen af det arbejde jeg udfører", siger han.

 

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093