23948sdkhjf

Würth Danmark åbner ny butik i Ringsted

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Den 29. marts 2022 slog Würth Danmark dørene op til en helt ny håndværkerbutik i Ringsted. Med den centrale placering på Midtsjælland får håndværkerne nu endnu kortere vej til Würths kvalitetsprodukter.

- I Würth tror vi på vækst, og derfor fortsætter vi udvidelsen af vores butiksnetværk med butik nummer 39, fortæller Würths kædechef Rune Liljeroth, og fortsætter: Når vores kunder har brug for at få fat i vores produkter, betyder det meget for dem, at de ikke skal bruge for lang tid i varebilen. Derfor er vi rigtig glade for, at vi nu har fundet nogle gode lokaler i Ringsteds industrikvarter, så det er nemt og hurtigt for dem at komme forbi.

Den nye daglige butiksleder i Ringsted, Kim Bo Poulsen, supplerer: Mange af vores kunder er lokaliseret i Ringsted, og vi har oplevet en stor efterspørgsel på en Würth-butik i deres lokalområde. Derfor har vi over længere tid ledt efter den perfekte beliggenhed. Den har vi endelig fundet nu – med rigtig god hjælp fra både vores kunder og kolleger. 

En butik med mere end produkter

I den nye håndværkerbutik i Ringsted vil kunderne kunne finde et bredt udvalg af Würths omfattende produktsortiment – heriblandt et stort udvalg af værktøj, befæstelse, arbejdstøj samt kemi- og sikkerhedsprodukter.

Ved indretningen af butikken er der samtidig lagt vægt på, at håndværkerne ud over produkter også kan gå derfra med faglig inspiration. Derfor er der i butikken også indrettet møderum, hvor Würth løbende vil invitere til kundearrangementer, kurser mv.

”Godt håndværk kræver mere end gode produkter. Det kræver også innovative løsninger og masser af faglig viden. Danmarks håndværkere er blandt de dygtigste i verden, men også inden for vores område går udviklingen stærkt, så derfor afholder vi løbende kundearrangementer og kurser, hvor fx vores specialister i lufttæt byggeri, bilpleje eller brandsikring kommer forbi og fortæller om de mange forskellige muligheder”, siger Rune Liljeroth.

Faglig sparring i hverdagen

Også i hverdagen bliver der god mulighed for faglig sparring i butikken. Det daglige ledelsesansvar varetages af den erfarne butiksleder Kim Bo Poulsen, der har været en del af Würth i mere end 10 år, samt butikssælger Andreas Holm, der kommer fra en lignende stilling. De glæder sig begge til at byde kunderne velkommen i den nye butik.

Åbningsfesten fortsætter

Würth åbnede officielt butik nr. 39 i Ringsted tirsdag den 29. marts 2022 kl. 06.30 på adressen Balstrupvej 92, 4100 Ringsted. Åbningsfesten fortsætter den 30. og 31. marts med ekstra gode tilbud i butikken og fra klokken 11.30 til 14.00 byder butikken på grillpølser fra pølsevognen. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.078