23948sdkhjf

Kom med ind bag presenningen på Eremitageslottet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Toft Kobber AS

På Eremitageslottet i Jægersborg Dyrehave er der stillads og presenning omkring slottet. Der bliver i denne periode udskiftet kobber på dele af taget. Her kan du se hvordan det ser ud indefra.

For Slots- og kulturstyrelsen knokles der på Eremitageslottet i Lyngby med vores del af arbejdet. Alt det udtjente kobber er blevet afmonteret og vi er påbegyndt at udlægge og banke false på de nye kobberbaner.

Som du kan se på billederne, bliver det ny kobber tilpasset og sammenbygget med de eksisterende kobberkviste.

Det er kun toppen af taget, som er udtjent og står for udskiftning. Mansardtag og kviste har en del år tilbage og udskiftes derfor ikke.

"Vi kunne sagtens have skiftet kvistene også – men der var for mange grunde til ikke at gøre det nu. Alle kviste er nemlig stadig tætte, de er udført i flot håndværk og de kan sagtens holde nogle flere år. Så her var vores anbefaling vente med disse" siger Brian Toft

 Her ser du dugfriske billeder arbejdet på helvalmen i gavlen.

➡️  Se mere om projektet på vores hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Toft Kobber AS

Strandpromenaden 6
4040 Jyllinge
Danmark
Toft Kobber AS

Billeder & videoer

Eremitageslottet - renovering af kobbertagEremitageslottet - renovering af kobbertagEremitageslottet - renovering af kobbertagEremitageslottet - renovering af kobbertagEremitageslottet - renovering af kobbertag

Send til en kollega

0.11