23948sdkhjf

Rejsegilde – 444 arbejdspladser på vej i Hvidovre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jönsson Entreprise A/S

Jönsson Entreprise når milepæl i opførelsen af 444 nye arbejdspladser i Hvidovre.

På Jernholmen i Hvidovre blev der 18/5 afholdt rejsegilde med buffet, stegt pattegris, sprøde svær, salater og sodavand på byggepladsen på Jernholmen.  

Den spændende erhvervs-renovering på Jernholmen, der udføres af Jönsson Entreprise for bygherren Bulk Infrastructure DK, leveres på rekordtid.
I projektet ligger opførelse af en ny sydfløj på 2.220 kvm, der bygges til en eksisterende bygning. I alt bliver erhvervsbyggeriet på i alt 8.896 kvm. etageareal.

Jönsson opfører byggeriet på rekordtid med aflevering allerede 31. dec. 2022 - blot 9 måneder efter underskrift. Men projektets stramme tidsplan skræmmer ikke.

Disse hybridprojekter passer os rigtigt godt. Kombinationen af renovering og nybyggeri kalder på den brede vifte af kompetencer, som ligger stærkt i vores organisation.
I denne sag skal vi bare levere på rekordtid! Renoveringer og erhvervsbyggerier bliver en stadig større del af vores projektportefølje – og det er helt efter strategien”, fortæller Thomas Normann, CEO i Jönsson Entreprise.

Til faciliteterne etableres også en kantine med 318 siddepladser og 70 nye p-pladser som supplement til eksisterende parkering.

Jönsson opfører projektet for Bygherre Bulk Infrastructure DK, hvis moderselskab udvikler strategisk vigtige ejendomsprojekter i hele Norden.

Projektet bliver til i samarbejde med Cubic Group som bygherrerådgiver, COWI som ingeniør samt arkitekterne Rørbæk og Møller med Opland som landskabsarkitekt.

Læs mere om byggesagen her: https://bit.ly/3wEo7tk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jönsson Entreprise A/S

Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Danmark
Jönsson Entreprise A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094