23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksibel afløbsrende sparer dyrebar tid for installatører

I 92 nye lejligheder i Randers var det lidt af en øjenåbner for bygherrer D4 Byg og Kallesøe Installation ApS at give sig i kast med et nyt produkt – som viste sig at spare vigtig tid.

I Kornparken i Randers står snart 92 nye lejeboliger klar. På badeværelset kan beboerne glæde sig over flere løsninger fra sanitetsvirksomheden Geberit, heriblandt afløbsrenden CleanLine, der ikke kun ser godt ud designmæssigt, men som også er nemmere at vedligeholde, da der ikke ophobes snavs som sæberester og hår. Det skyldes, at vandet frem for at løbe usynligt ud i en rende har elegante samleprofiler i rustfrit stål, og at selve vandlåsen er selvrensende. Herudover er der installeret væghængt toilet fra Ifö og betjeningsplader og cisterne fra Geberit.

Vi valgte Geberit til byggeriet fordi vi ved at kvaliteten er i orden. Det giver ro i maven med godt håndværk og gode produkter. Og så er der tilmed op til 10 års garanti på produkterne,” fortæller Christian Kallesøe, ejer og installatør hos Kallesøe Installation ApS.

En fleksibel afløbsrende, der nemt kan installeres og skæres til
Christian Kallesøe havde hørt om Geberits afløbsrende CleanLine før, men projektet i Kornparken blev hans første oplevelse med afløbsrenden i egne hænder, hvor afløbsrenden er installeret i alle 92 boliger:

Geberit sendte på forhånd en let forståelig installationsvideo, hvor man på bare 8 minutter ser en illustrering af installationen. Herefter kunne jeg nemt korte afløbsrenden til i længden, så den passede præcis til målene på brusenicherne kun med hjælp af et vaterpas og en sav. Det sparede mig en del tid i forhold til andre afløbsrender, jeg tidligere har installeret,” fortæller Christian Kallesøe.

Geberit CleanLine er let at skære af i begge ender og kan justeres til på millimeter afhængig af rumforholdene, ligesom den kan justeres 3,5 cm i højden. Det giver mulighed for næsten alle typer fliser.

I dag er byggeprojektet i afslutningsfasen, men for Christian Kallesøe er det bestemt ikke sidste gang, han gentager succesen med Geberits produkter.

Min oplevelse er, at bygherren, Michael Brogaard, har været meget tilfreds med processen og Geberits løsninger, så hvorfor ikke gentage succesen?” afslutter han.


Læs mere om CleanLine og dens fordele her.

___

Om Geberit
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik.

Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hovedkvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,5 mia. CHF i 2021. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115
P nummer: 1002451224

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.063