23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Datacentre - Køling & Serverrum

DataCenterGruppen en del af Multikøl & Energi A/S, og derfor står vi som en stærk partner, når det kommer til en bred vifte af løsninger inden for køling og varmepumper til kritiske installationer.

 

Vi dækker alt fra større datacentre og serverrum til mindre lokale IT-installationer.Driftsikkerhed, kvalitet og bæredygtighed er klare fokuspunkter for os og gennem vores mange års erfaring i branchen, bruger vi dem til at skræddersy køleløsninger, der dækker den enkeltes virksomheds behov, samtidig med at vi sikrer god service i hele processen.

Kvalitetsbevidsthed resulterer i høj driftssikkerhed
DataCenterGruppen har adgang til en bred vifte af komponenter og fabrikater til IT-køling, hvilket gør det muligt for os at sammensætte de bedste løsninger til den enkelte hver gang. Det gør, at vi kan imødekomme enhver og kan være med til at dække vores kunders behov bedst muligt.

For fortsat at kunne sikre de bedste løsninger til vores kunder har vi hos DataCenterGruppen et stort fokus på uddannelse og certificering af vores medarbejdere. Det betyder, at al personale i salg, design samt projektorganisationen er certificeret til alle opgaver, der ønskes løst. I projektafdelingen er der en Accredited Tier Designer© (ATD) og en Accredited Tier Specialist© (ATS) ansat, hvilket gør, at vi kan sikre, at kunder, som ønsker en, TIER certificering af deres installation, kan få dette og dermed få den korrekte rådgivning og løsning, hvor redundans-løsninger også lever op til UPTIME Instituts standarder og kan certificeres. Det øvrige personale i salg og projekt samt en bred vifte af teknikere, som servicerer IT-installationer CDCP, er certificeret hos EPI.

For at imødekomme kundens ønsker og forventninger tilbyder vi hos DataCenterGruppen højt ydende køleløsninger med redundans-grader fra Tier I til og med Tier IV, hvilket sker i balance med driftsøkonomien.

Grundet et tæt samarbejde med forskellige leverandører af specifikt IT-køleudstyr kan vi på bedste vis imødekomme netop din problemstilling ved at vælge den bedst egnede anlægsløsning ud fra en bred pallette af fabrikanter og løsninger. Derudover vurderer vi komponenter, rørføring og fejltolerance til den enkelte opgave i tæt samarbejde med dig som kunde, hvilket er med til at sikre en tilfredsstillende totalløsning.

Fokus på bæredygtighed og en grøn profil
Når vi anvender naturlige kølemidler og lav-GWP-kølemidler, der lever op til de nuværende og fremtidige krav for kølemidlets bæredygtighed, styrker vi køleløsningens grønne profil, hvilket påvirker din virksomhed yderst positivt. Derudover laver vi altid en vurdering, om et frikølings- eller varmepumpeanlæg ville være relevant i forhold til at kunne nedbringe energiudgifter og samtidig sikre en bæredygtig løsning. Den mest energioptimale løsning sikres til din virksomhed, idet vores spidskompetencer ligger i specialdesignede anlægsløsninger.

 www.datacentergruppen.dk - www.multikoel.dk - Telefon 87 47 70 00

DataCenterGruppen
Holmstrupgårdvej 2
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10217970

Kontaktperson

Arnth B. Nielsen
Business Development Manager - Salgschef
+45 41577708 an@datacentergruppen.dk

Send til en kollega

0.054