23948sdkhjf

Skab indtjening via klargøring og bilplejeydelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Der er et stort potentiale for at skabe indtjening ved at optimere klargøringen og tilbyde bilplejeydelser. Bilpleje kan således være med til at skabe værdi både for dine kunder og for din forretning.

Der er rift om de gode og vedligeholdte brugtbiler blandt forbrugerne, og ved at sikre en optimal klargøringsproces, er der en solid fortjeneste at hente. 

Kompetencer trækkes ind på værkstedet igen

For at holde trit med efterspørgslen kan det være nødvendigt at trække kompetencerne "hjem igen". ”Det er afgørende, at bilforhandlerne kigger ind i markedet for brugte biler netop nu, og beslutter hvordan de vil arbejde med at gøre disse biler mere attraktive for slutkunderne. Det vil givetvis medføre overvejelser om, hvilke kompetenceområder, der tidligere er ”sendt ud af huset”, der med fordel kan trækkes ind på værkstedet igen. Mulighederne er mange – klargøring, polering og coating er bare nogle af dem. Der ligger store økonomiske og kunderelaterede muligheder i, at booste værkstedets kompetencer indenfor disse områder,” fortæller Søren Graabach, Markedschef - Auto, Cargo, Agro & Bilindretning hos Würth Danmark.

Würth hjælper med at gøre brugte biler bedre

Würth har mange års erfaring fra autobranchen og er også i denne situation parat til at understøtte sine kunder. ”Med Würth som samarbejdspartner bliver det nemmere at optimere arbejdsgangene og styrke forretningen. Vi er altid klar til at understøtte vores kunder med løsninger og produkter, der matcher den enkeltes behov. Samtidig står vores markedsspecifikke specialister klar med den rette viden og vejledning,” slutter Søren Graabach.

Bilplejeydelser er for alle

Bilpleje er et oplagt tilbud til alle typer kunder – både med helt nye og lidt ældre biler. Ved at tilbyde forskellige bilplejebehandlinger hjælper du dine kunder med at passe godt på deres bil og letter deres vedligeholdelsesarbejde. Og hvilke kunder vil ikke blive glade for det?

Læs mere om bilpleje som indtjeningsmulighed

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.109