23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Peter Neuberg ny koncernchef for Coromatic

Erfaren leder fra byggebranchen har fået til opgave at få den nordiske nødstrømsspecialist Coromatic til at vokse på flere markeder.

Coromatic, der er førende leverandør af kritisk infrastruktur i Norden, har ansat Peter Neuberg som ny koncernchef samt administrerende direktør for Coromatic AB i Sverige. Peter Neuberg, der senest har haft en stilling som administrerende direktør i SEHED Byggmästargruppen, har mere end 20 års erfaring inden for byggebranchen med ledende roller i blandt andet Skanska-koncernen og som administrerende direktør for svenske JM Entreprenad.

– Peters erfaring passer perfekt til vores behov og den markedsposition, vi befinder os i lige nu, hvor vi oplever en stor efterspørgsel på vores løsninger indenfor nødstrøm og datacentre. Vi skal derfor tilpasse vores organisation, så vi imødekommer efterspørgslen, samtidig med at vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder og markedet, så vi sikrer fortsat vækst. Her har Peter den rette profil og de lederevner, der er nødvendige for at føre os videre på den rejse, siger Anette Bløcher, vicedirektør i Coromatic og administrerende direktør for E.ON Infrastruktur.

Coromatic, hvis kerneforretning består af design, opbygning og drift af kritisk infrastruktur såsom datacentre og nødstrømsløsninger, har i dag hjemme i Sverige, Norge og Danmark. Fremadrettet er ambitionen dog at udvide virksomhedens aktiviteter til flere markeder. Den opgave bliver Peter Neubergs.

– Jeg er naturligvis meget beæret over at kunne påtage mig denne opgave. Coromatic befinder sig i en utrolig spændende branche i vækst og med et udbud af ydelser, der er helt centrale for den hastige digitalisering, vi ser i vores samfund. Jeg kan også se, at der er store synergier med hensyn til udvikling af byggebranchen i form af samarbejde, arbejdsmetoder og inddragelse af medarbejdere. Det er blandt andet erfaringer på de områder, som jeg vil tage med mig i min nye rolle, siger Peter Neuberg.

Peter Neuberg tiltræder som koncernchef for Coromatic den 1. oktober.

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Kontaktperson

SB
Stine Blaaberg
Kommunikations- og marketingchef
stine.blaaberg@coromatic.dk

Send til en kollega

0.078