23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3byggetilbud.dk forbedrer konsulentstyrke med gammel kending

Allan Frydenrejn Kristensen er fra d. 1. september 2022 tiltrådt i stillingen som Senior Key Account Manager hos 3byggetilbud.dk.

Efter knap 15 år, hvor Allan Frydenrejn Kristensen blandt andet har dyrket den kommercielle del af byggebranchen med fokus på salg og rådgivning, er han vendt hjem til 3byggetilbud.dk A/S, hvor han oprindeligt var med fra den spæde start.

"Det er dejligt at være tilbage, hvor jeg hører hjemme. Der er sket en fantastisk udvikling af både 3byggetilbud.dk og jeg selv siden jeg sidst var en del af virksomheden," fortæller Allan Frydenrejn Kristensen, der også var ansat hos 3byggetilbud.dk fra 2003 - 2009, hvor han blandt andet besad stillingen som salgschef i en periode.

"Jeg har glædet mig til at komme tilbage til det direkte samarbejde med håndværksvirksomhederne - og jeg ser frem til at bruge min erfaring som konsulent til at hjælpe både enkeltmandsvirksomheder og større entreprenørselskaber med øget omsætning og små fifs til at få flere ordre i bøgerne," siger Allan, der i hans tidligere virke som konsulent har arbejdet med profitabel adfærd og salgsundervisning for nogle af Danmarks største virksomheder.

En del af den skandinaviske rejse

I foråret 2022 blev 3byggetilbud.dk en del af den nordiske virksomhed Schibsted. I Danmark står Schibsted også bag DBA, Bilbasen, Mybanker og Lendo, men Schibsted har også Sveriges, Norges og Finlands største håndværkerportaler i porteføljen, samt en lang række nyhedsmedier og virksomheder inden for financial services og ventures.

"Det er enormt spændende, at 3byggetilbud.dk er blevet en del af Schibsteds koncern og de muligheder og den udvikling, som det nye ejerskab indebærer, glæder jeg mig meget til at være en del af," siger han.

Bæredygtig og energirigtig renovering i højsædet

Med stigende energipriser, klimaforandringer og større fokus på grøn omstilling er den grønne agenda mere aktuel end nogensinde:

"Den absolut største udfordring i byggebranchen lige nu er at sikre en bæredygtig udvikling. Og det er ingen hemmelighed, at jeg altid har været glad for at arbejde med grønne løsninger. Med de mange virksomheder, der allerede energirenoverer og klimasikrer ser jeg i høj grad, hvordan 3byggetilbud.dk og Energihjem.dk kan være med til at bidrage til grønne, bæredygtige løsninger i samarbejde med vores kunder,” slutter Allan.  

3byggetilbud.dk A/S
Antonigade 4, 4.
1106 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26832624
P nummer: 1009391483

Kontaktperson

MC
Maria Carlsen
Kommunikationschef
+45 26740636 mac@3byggetilbud.dk

Send til en kollega

0.062