23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bygningspræmiering: Æstetik, integration og bæredygtighed

Mandag den 3. oktober er det Arkitekturens Dag. I den anledning præmierer mange danske kommuner byggerier, der udmærker sig ved, at være af særlig høj kvalitet. I skrivende stund er tre af C.F. Møller Architects’ projekter nomineret.

I Horsens Kommune er Horsens Gymnasium & HF nomineret i kategorien ”Bedste renovering/transformation” og Netto ved Bygholm Bakker, som er DGNB-Guld certificeret, er nomineret i kategorien ”Bedste bæredygtige nybyggeri”. Du kan stemme på publikumsprisen her.

I Sønderborg Kommune er Kongebrohuset nomineret i kategorien ”Smukt nybyggeri”. Du kan stemme på publikumsprisen her.

Stedsans er årets tema

Årets tema for Arkitekturens Dag er ”Stedsans”, der sætter fokus på byudvikling og byggeri med respekt for områdets identitet, kvaliteter og udfordringer.

Om C.F. Møller Architects’ designtilgang

C.F. Møller Architects’ løsninger skabes metodisk og holistisk ved at analysere og indtænke den lokale beliggenhed for derigennem at skabe nye globale standarder. Afsættet er en unik integreret designtilgang, der forener byplanlægning, landskab, arkitektur og design af bygningskomponenter.

Læs mere om C.F. Møller Architects.

Arkitekturens Dag afholdes hvert år den første mandag i oktober. I Danmark er Arkitekturforeningen tovholder for den årlige begivenhed.

C.F. Møller Architects
Europaplads 2, 11.
8000 Aarhus C
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29244391
P nummer: 1003086960

Kontaktperson

JLK
Joanna Lykke Kaalby
Communications Officer
+45 61936824 jlk@cfmoller.com

Send til en kollega

0.048