23948sdkhjf

Hotel til håndværkere fra Concept Living

| Medlemsnyhed | Indrykket af ABC Pavilloner A/S

Det splinternye håndværkerhotel, MyHotel, der netop er blevet færdigopført i Høje Taastrup som permanent præfabrikeret modulbyggeri af Concept Living, skal give husly til tilrejsende håndværkere.

Tre brødrepar med erfaring fra byggebranchen har spottet et hul i markedet for overnatningsmuligheder til håndværkere i hovedstadsområdet – og det har nu medført, at de i august måned har fået færdigopført det helt nye hotel, MyHotel i Høje Taastrup, specifikt målrettet tilrejsende håndværkere fra blandt andet Jylland og udlandet.

- Det glæder os, at vi nu er i mål med et færdigt byggeri. Vi ville gerne opføre et hotel til håndværkere som den primære målgruppe, da vi med vores egen erfaring fra branchen ved, at det ofte er en udfordring for håndværkerfirmaerne at finde passende indkvartering, når de arbejder på projekter i hovedstadsområdet. Det er første gang, vi opfører et håndværkerhotel, men allerede nu oplever vi en efterspørgsel på værelserne og har allerede bookinger ind i efteråret, siger Mikkel Merrild, der er medinvestor i MyHotel.

Byggeriet af hotellet har stået på siden foråret og blev afleveret til en tilfreds bygherre i starten af august. Hotellet er opført som permanent præfabrikeret modulbyggeri af den midtjyske modulproducent Concept Living, der er søstervirksomhed til ABC Pavilloner. Concept Living har tidligere opført lignende hoteltyper til blandt andet arbejderne på Femern-forbindelsen i Rødbyhavn, og opgaven i Høje Taastrup var derfor helt oplagt for virksomheden:

- Sammen med bygherre gennemgik vi de specifikke krav til byggeriet, så det ville blive attraktivt for håndværkere at vælge til indkvartering, mens de arbejder på byggeprojekter. Det har blandt andet resulteret i enkeltværelser med eget toilet, bad, tekøkken og skabssortiment. Derudover er der også etableret et større fælleskøkken og opholdsrum, så håndværkerne har et sted at samles efter fyraften, forklarer direktør i Concept Living Kjeld S. Facius.

Til hotellet har Concept Living bygget i alt 18 moduler på to etager, hvor der er to værelser i hvert modul samt et modul til fællesarealer. De 34 hotelværelser er blandt andet indrettet med en god, bred kvalitetsseng, så håndværkerne kan få en tiltrængt nattesøvn ovenpå en hård arbejdsdag.

- Det har været afgørende for os, at hotellet ikke kom til at ligne eller minde om en skurvogn eller et vandrerhjem, hvor fx eget bad og toilet ikke er en selvfølge. Vi vil gerne tilbyde håndværkerne nogle ordentlige forhold, hvor der er en hjemlig stemning. Derudover kan håndværkerne selv lave mad i fælleskøkkenet, mens de også har mulighed for at bestille både morgenmad og madpakker til arbejdsdagen, fortæller Mikkel Merrild.

Udvendig er modulerne beklædt med mørkegrå fiberplader, som giver hotellet et ensartet udtryk, mens der er solfilter på samtlige ruder for at skærme for lys og især varme på værelserne. Fordi hotellet er opført som modulbyggeri, er det desuden meget nemt at skalere op efter behov, og der er allerede nu mulighed for at tredoble hotellets kapacitet, så det kommer til at rumme i alt 100 værelser.

- Den helt store fordel ved permanent præfabrikeret modulbyggeri er den korte byggeproces, hvor modulerne bygges på fabrikken, mens byggepladsen klargøres imens. Det gør det meget oplagt til projekter, hvor tiden er en afgørende faktor – fx ved hoteller, skoler og institutioner, siger Kjeld S. Facius.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ABC Pavilloner A/S

Fundervej 44
7442 Engesvang
Danmark
ABC Pavilloner A/S

Billeder & videoer

Fællesstue i MyHotel, hotel for håndværkere i Høje Taastrup, opført af Concept Living A/S by abc.Spisestue i MyHotel, hotel for håndværkere i Høje Taastrup, opført af Concept Living A/S by abc.Badeværelse på MyHotel, hotel for håndværkere i Høje Taastrup, opført af Concept Living A/S by abc.Fælleskøkken på MyHotel, hotel for håndværkere i Høje Taastrup, opført af Concept Living A/S by abc.Hotelværelse på MyHotel, hotel for håndværkere i Høje Taastrup, opført af Concept Living A/S by abc.

Send til en kollega

0.125